Lilka92
Fanka BB :)
Ja jestem na zaległym urlopie, ale jutro biorę zwolnienie lekarskieDziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem na zaległym urlopie, ale jutro biorę zwolnienie lekarskieDziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
Ja tez już jestem na zwolnieniu. W sumie mogłabym pracować ale szczerze nienawidziłam swojej pracy. Nawet szukałam innej w maju byłam na rozmowie a tu bach ciąża. Także niech mnie zjedzą obrończynie systemu
Ja jeszcze jestem na L4 od psychiatry przez tydzien.Dziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
Dziękuję, wizyta dopiero po 15
Ja też od początku na zwolnieniu. I prawdopodobnie już tak zostanie. Gin naciska, a pracodawca też kazał siedzieć w domu i niczym się nie martwić.Dziewczyny, jesteście na zwolnieniu czy pracujecie?
Ufff, już po wizycie, jest jedno . Moje obie babcie miały bliźniaki, niestety i u jednej i u drugiej porody nie zakończyły się zbyt szczęśliwie, no ale to już medycyna poszła do przodu i bardziej obawialabym się że jednak ciężej by było donosić do terminu, a i dodatkowych kilogramów by więcej przybyłoO której masz wizytę? A w ogóle jakbyś się zapatrywała na bliźniaki ? Macie jakieś w rodzinie?
Współczuję, ataki paniki są straszne nabawiłam się tęgo jak pierwszy raz przechodziłam srowid tak mnie nastraszyli że tylko miałam czekać na ,, śmierć,, nie umiałam sobie tego poukładać i w nocy mnie wybudzany do tego stopnia że nawet w pracy prawię traciłam przytomnośćJa jeszcze jestem na L4 od psychiatry przez tydzien.
Najpierw wizyta, potem pogadam z lekarzem.
Nie mogę brać leków na ataki paniki a miałam benzodiazepiny...
Zobaczymy czy będzie kropek i czy wszystko będzie okej.
Jeśli tak, to decyzja lekarza pewnie. Ale już mu mówiłam jak wygląda sytuacja to się za głowę złapał i mówił żeby starać się nie stresować i dużo odpoczywać.
Ale mam jeszcze zaległy urlop.
@Lilka92 poproszę termin kolejnej wizyty na 31.07, a termin porodu poprawiamy na 15.02 .