Wole nie mowic, bo jeszcze poza rodzina nikt nie wie Jestem z Somersetz jakiej miejscowości jesteś z UK ?
reklama
meksykanka11
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo Dziewczyny ! Na Was można liczyć mi dziś się trochę humor poprawił , ale Teściowa mnie z równowagi wyprowadziła. Jejku jak ja ryczę , o wszystko . Na mszy się wzrusze pieśnią, w domu z niemocy, a u teściów, bo mi teściowa coś powiedziała ... Na filmie kurcze non stop ryczę, ja nie jestem z tych ryczących przy ludziach , zawsze w samotności a teraz to masakra. Też Wam ciężej panować nad emocjami ?
Truskawka_1990
Ja mam te opaski, ale nie uzywam. Jak jechalam autokarem 11 godzin to mialam opaski ale do tego i tak musialam wziać aviomarin a za kilka godzin drugi. Takze nie wiem czy cos dzialają. Aż chyba muszę przetestować na te ciążowe mdłościDziewczyny czytałam, że są takie opaski sea- band na mdłości. Akupunktura. Myślę czy nie kupić, bo czuję się fatalnie.. może któraś z Was używa?
Butterfly.
a podpytuje bo mam rodzinę męża w UK ale okolice LeedsWole nie mowic, bo jeszcze poza rodzina nikt nie wie Jestem z Somerset
nindziaa
Moderator
Przychodzę ze sprawozdaniem ze spotkania z rodzicami.
Mama i teściowa się poryczały, wszyscy bardzo się cieszą. Od razu musieli to opić Ogólnie bardzo dobrze przyjęte, wiedzieliśmy, że tak będzie ale nie spodziewaliśmy się aż takiej wielkiej radości z ich strony
Kupa śmiechu, płaczu, wzruszenia, aż i ja się popłakałam i mąż.
Mama i teściowa się poryczały, wszyscy bardzo się cieszą. Od razu musieli to opić Ogólnie bardzo dobrze przyjęte, wiedzieliśmy, że tak będzie ale nie spodziewaliśmy się aż takiej wielkiej radości z ich strony
Butterfly.
A ja dzisiaj ledwo żyje w głowie mi się kręci ciśnienie znowu 90/50 spałam ale nic się nie zmieniło . Mdłości i wymioty cały dzień nie wyrabiam
A ja dzisiaj ledwo żyje w głowie mi się kręci ciśnienie znowu 90/50 spałam ale nic się nie zmieniło . Mdłości i wymioty cały dzień nie wyrabiam
Jejku, nie zazdroszcze! U mnie poki co poza wrazliwymi piersiami I potrzeba krotkiej drzemki w ciagu dnia to nie dzieje sie nic.. az dziwnie.
Butterfly.
ja tak miałam w poprzedniej ciąży ale takiego spania nie miałam może to też zmęczenie dochodzi ale dzisiaj to bym wskoczyła do zimnej wody w basenie tak mi źle i oczy mi lecąJejku, nie zazdroszcze! U mnie poki co poza wrazliwymi piersiami I potrzeba krotkiej drzemki w ciagu dnia to nie dzieje sie nic.. az dziwnie.
Kasia.n40
Ja dziś musiałam się wygadać sąsiadom, bo poprosili mnie o pomoc na czas ich nieobecności przy ich mamie która jest osobą leżąca.
Nie chciałam im wkręcać jakiś kitów więc powiedziałam prawdę że nie dam rady bo jestem w ciąży, szczerze się ucieszyli
Nie chciałam im wkręcać jakiś kitów więc powiedziałam prawdę że nie dam rady bo jestem w ciąży, szczerze się ucieszyli
reklama
Kasia_2022
Cudowne chwilePrzychodzę ze sprawozdaniem ze spotkania z rodzicami.