reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziękuję bardzo Dziewczyny ! Na Was można liczyć :) mi dziś się trochę humor poprawił , ale Teściowa mnie z równowagi wyprowadziła. Jejku jak ja ryczę , o wszystko . Na mszy się wzrusze pieśnią, w domu z niemocy, a u teściów, bo mi teściowa coś powiedziała ... Na filmie kurcze non stop ryczę, ja nie jestem z tych ryczących przy ludziach , zawsze w samotności a teraz to masakra. Też Wam ciężej panować nad emocjami ?

Dziewczyny czytałam, że są takie opaski sea- band na mdłości. Akupunktura. Myślę czy nie kupić, bo czuję się fatalnie.. może któraś z Was używa?
Ja mam te opaski, ale nie uzywam. Jak jechalam autokarem 11 godzin to mialam opaski ale do tego i tak musialam wziać aviomarin a za kilka godzin drugi. Takze nie wiem czy cos dzialają. Aż chyba muszę przetestować na te ciążowe mdłości

Przychodzę ze sprawozdaniem ze spotkania z rodzicami.
Mama i teściowa się poryczały, wszyscy bardzo się cieszą. Od razu musieli to opić 🤣 Ogólnie bardzo dobrze przyjęte, wiedzieliśmy, że tak będzie ale nie spodziewaliśmy się aż takiej wielkiej radości z ich strony 😃
Kupa śmiechu, płaczu, wzruszenia, aż i ja się popłakałam i mąż.

A ja dzisiaj ledwo żyje w głowie mi się kręci ciśnienie znowu 90/50 spałam ale nic się nie zmieniło . Mdłości i wymioty cały dzień nie wyrabiam 😭 😔

Jejku, nie zazdroszcze! U mnie poki co poza wrazliwymi piersiami I potrzeba krotkiej drzemki w ciagu dnia to nie dzieje sie nic.. az dziwnie.

Jejku, nie zazdroszcze! U mnie poki co poza wrazliwymi piersiami I potrzeba krotkiej drzemki w ciagu dnia to nie dzieje sie nic.. az dziwnie.
ja tak miałam w poprzedniej ciąży ale takiego spania nie miałam może to też zmęczenie dochodzi ale dzisiaj to bym wskoczyła do zimnej wody w basenie 🙈 tak mi źle i oczy mi lecą 🥱💤

Ja dziś musiałam się wygadać sąsiadom, bo poprosili mnie o pomoc na czas ich nieobecności przy ich mamie która jest osobą leżąca.
Nie chciałam im wkręcać jakiś kitów więc powiedziałam prawdę że nie dam rady bo jestem w ciąży, szczerze się ucieszyli 🙂

reklama
Przychodzę ze sprawozdaniem ze spotkania z rodzicami.
Mama i teściowa się poryczały, wszyscy bardzo się cieszą. Od razu musieli to opić 🤣 Ogólnie bardzo dobrze przyjęte, wiedzieliśmy, że tak będzie ale nie spodziewaliśmy się aż takiej wielkiej radości z ich strony 😃
Kupa śmiechu, płaczu, wzruszenia, aż i ja się popłakałam i mąż.
Cudowne chwile 😍

Do góry