reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Głowa do góry 😘 ja mam do siebie wyrzuty że zamiast korzystać z czasu z dziećmi to jak mam chwilę to leżę, albo nadrabiam jakieś zaległości a potem znowu mnie mdli i poleguje. Ale nic tutaj chyba nie zrobimy, oby 2 trymestr był łaskawszy:*

A ja mam pytanko z innej beczki. Jak się ubieracie? Mam z tym problem póki co, bo nie chce żeby było widać więc unikam obcisłości i tak chodzę w kilku sukienkach na przemian 🤔
Ja póki co ubieram to co do tej pory. Brzucha jeszcze nie mam wiec szafa się nie zmienia. A też taka prawda że latem ja i tak noszę luźne ubrania.

reklama
u mnie dziś miała być mega biba i świętowanie a będzie dobre żarcie i najbliżsi - takie zmiany z okazji ciąży 😅 A okazja całkiem niezła bo kończę dziś 40 lat. Kto by pomyślał , że dostanę taki prezent po 5 latach bezowocnych starań 💜
Wszystkiego Najlepszego 🎂
Jesteśmy w tym samym wieku, ja dwa tygodnie temu skończyłam 40 😁

Ja w ogóle śmigam w getrach/ legginsach trochę brzucha mam osobistego a że ostatnio tyci schudłam to pewnie szybko się nie zorientują.

Dziewczyny czytałam, że są takie opaski sea- band na mdłości. Akupunktura. Myślę czy nie kupić, bo czuję się fatalnie.. może któraś z Was używa?

A ja dziś grillowo 😁 wchodzi mi bardzo dobrze 😅
Dziewczyny we wtorek lecę na wakacje, będę przez ten czas nieaktywna, aż się boje ile będę miała później stron do nadrabiania 😂 nie zapomnijcie o mnie do grupy prywatnej jeśli powstanie 😘
@Lilka92 zmień mi proszę termin wizyty na 12.7 😊
Chyba niechcący usunęłam Cię z terminów porodów zamiast wizyt - podaj proszę datę 😅

reklama
Do góry