reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
@ulazigzak witamy 😊
@meksykanka11 odpoczywaj jak najwiecej, głowa do góry powoli wszytstko się poukłada 🙂
@CzyToJa piekny prezent 🤩 Wszystkiego najpiękniejszego!

My wczoraj powiedzieliśny najblizszym😊 Najpierw rano dziewczynkom, starsza córka rozpłakała się ze szczęścia, a młodsza chyba za bardzo nie wiedziala o co chodzi i tez się rozpłakała i my z mężem też, także tak sobie płakaliśmy i śmialiśmy się 😅
Później jeszcze odwiedziliśmy moją mamę i teściową podzieliliśmy się nowiną. Takie byly w szoku 😮 nie spodziewały się 😂 ale oczywiście szczęśliwe 🥰
Wszyskim wręczaliśmy prezencik z usg i z maleńkimi skarpetkami🎁

Załączniki

• 20230701_110835.jpg
    20230701_110835.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 91
  • 20230701_110910.jpg
    20230701_110910.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 89
@ulazigzak witamy 😊
@meksykanka11 odpoczywaj jak najwiecej, głowa do góry powoli wszytstko się poukłada 🙂

My wczoraj powiedzieliśny najblizszym😊 Najpierw rano dziewczynkom, starsza córka rozpłakała się ze szczęścia, a młodsza chyba za bardzo nie wiedziala o co chodzi i tez się rozpłakała i my z mężem też, także tak sobie płakaliśmy i śmialiśmy się 😅
Później jeszcze odwiedziliśmy moją mamę i teściową podzieliliśmy się nowiną. Takie byly w szoku 😮 nie spodziewały się 😂 ale oczywiście szczęśliwe 🥰
Jejku jakie piękne chwile 💜💜💜 My naszej 5 latce powiemy już po genetycznych. Na razie już dwa razy pytała czy mama „umarniesz” bo tak wymiotujesz 😅

Hej, ja dziś to już mam jakiegoś kompletnego doła. Nie mam już siły, dom zapuściłam , bo nie daje rady. Tak się słabo czuje , że mam po prostu tego dość. Trójka dzieci w domu całodobowo to będzie kompletny kosmos. Ja nie mam siły się zająć sobą, a co dopiero całą resztą. Mam złe myśli , ale po prostu już nie daje rady.... 😭 A to jeszcze pewnie minimum 5 tygodni tych objawów

Głowa do góry 😘 ja mam do siebie wyrzuty że zamiast korzystać z czasu z dziećmi to jak mam chwilę to leżę, albo nadrabiam jakieś zaległości a potem znowu mnie mdli i poleguje. Ale nic tutaj chyba nie zrobimy, oby 2 trymestr był łaskawszy:*

A ja mam pytanko z innej beczki. Jak się ubieracie? Mam z tym problem póki co, bo nie chce żeby było widać więc unikam obcisłości i tak chodzę w kilku sukienkach na przemian 🤔

@ulazigzak witamy 😊

Super 🥰 ja się nie mogę doczekać kiedy powiem dzieciaczkom 🤗

reklama
@Lolka91 po domu to luźne dresiki, a jak gdzieś wychodzę to mam jedną parę dżinsów, które mnie nie uwierają. A bluzki póki co te same co przed ciążą. Po jutrzejszej wizycie planuje zaszaleć i kupić kilka rzeczy już troszkę bardziej podkreślających brzuszek ;)

Do góry