reklama
Aurorah
Fanka BB :)
w pierwszej ciąży wszystkim mówiliśmy dopiero po badaniach prenatalnych, w sumie teraz też tak planuję ale obawiam się że nie da się tego tyle czasu ukryć u mojej mamy. A bywamy tutaj w miarę często na weekendy więc trochę mi się kończą pomysły co mówić dlaczego nie piję. Natomiast do teściowej raczej nie pojedziemy przed prenatalnymi i tam jest duża szansa że dopiero po tych badaniach się dowiedzą.Widzę, że tylko my tak długo planujemy czekać z ogłoszeniem tej nowiny czy ktoś jeszcze boi się powiedzieć przed końcem pierwszego trymestru?
Aurorah
przez 6 lat mieszkaliśmy w Devon do dzisiaj mi się smutno robi że wróciliśmy do Polski, bo tam się bardzo dobrze czułam. Anglia jest pięknaWole nie mowic, bo jeszcze poza rodzina nikt nie wie Jestem z Somerset
Lilka92
Ja byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
Fasolka żyje i ma się dobrze - już 2,58cm szczęścia
Dostałam kroplówkę, wylałam dzisiaj morzę łez ze stresu i na szczęście dzidziuś ma się dobrze
Dostałam kroplówkę, wylałam dzisiaj morzę łez ze stresu i na szczęście dzidziuś ma się dobrze
Załączniki
ja planuje powiedzieć po zakończonym 12 tyg… nie wiem czy nam wyjdzie, ale taki jest planWidzę, że tylko my tak długo planujemy czekać z ogłoszeniem tej nowiny czy ktoś jeszcze boi się powiedzieć przed końcem pierwszego trymestru?
Ale super, że wszystko w porządku, śliczna fasoleczkaJa byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
O matko! Ale przeżycia dobrze, że wszystko dobrze ale nerwów to się musiałaś grubo najeść!Ja byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
nindziaa
Moderator
Dzisiaj 8+3 Mieliśmy 25 czerwca pierwszą rocznicę ślubu i mama z teściową wymyśliły, że dobrze się spotkać z tej okazjiBrzmi cudownie A jak daleko jestes?
My jak sie dowiedzielismy to nie mielismy nikomu mowic, ale po zobaczeniu bicia serduszka na skanie w piatek, nie moglismy juz tego ukrywac przed rodzicami. Moich zaliczylismy od razu, a we wtorek jedziemy do tesciow
I stwierdziliśmy z mężem, że to będzie dobry moment bo będziemy wszyscy razem.
Tesciowa upiekla nawet tort
Takze mieli niezłą niespodziankę, dwie okazje do świętowania
Butterfly.
oj domyślam się że okropny ból mam od tamtej ciąży straszne skurcze niektóre nawet przypominają rwę bierz Magne b6 i nie jedz dużo drobiu dobrze że wszystko dobrzeJa byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
reklama
Współczuję bólu i strsu ale najważniejsze że fasolka zdrowaJa byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.