Pyrolka
Fanka BB :)
Ja też mam zawroty głowy od dziś co tydzień coś nowegoja też od kilku dni czuje się słabo … dzisiaj miałam zawroty głowy no i mdłości nie odpuszczają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam zawroty głowy od dziś co tydzień coś nowegoja też od kilku dni czuje się słabo … dzisiaj miałam zawroty głowy no i mdłości nie odpuszczają.
My właśnie szukamy jakiegoś samochodu. Ostatnio mieliśmy suva i chcielibyśmy znów coś takiego większego ale na nic nie możemy się zdecydować. Mamy jeszcze kilka miesięcy żeby znaleźć rodzinne autoJesli chodzi o auto to mój znalazł wolkswagena z 2019 roku 7 osobowe ( też mamy dużego psa więc przestrzeń jest potrzebna ) ale jeszcze się zastanawiamy. Obecnie jeżdżę moja stara vectrunia i ja kocham całym sercem bagażnik sztos wejdzie wszystko. Kocham duże auta
ja dzisiaj nie poszłam do pracy bo rano tragedia…. Leżę cały dzień, mam migrenę, zawroty głowy i mdłości :/ w poprzednich ciążach miałam mdłości i nic więcej, teraz inaczej . Może z racji tęgo, że w poprzednich miałam dwadzieścia kilka lat a teraz 36Ja też mam zawroty głowy od dziś co tydzień coś nowego
Ale do porodu ? Czy do prowadzenia ciąży ? Ja nigdy nie miałam doczynienia z położną, dopiero przy porodzie jakaś się natrafiła. Teraz widzę że z tymi pakietami to ciążę prowadzi i lekarz i położna. Ale na razie nie mogę się rozgościć w Medicoverze, bo u mojego męża w pracy w sierpniu przerzucają się na Luxmed więc zaraz bym musiała zmieniać. Więc tyle co mogłam to zrobiłam , ale na wizytę tam więcej nie pójdę. Nawet na prenatalne się już nie zalapie..A kiedy załatwiacie położną? Ja planuje po wizycie u mojej gin jak bedzie wszystko dobrze. Bo ta położna co prowadzilam 1ciąże ma tyle chętnych, ze mowila ze jak najszybciej jak sie dowiem to mam dać znać.
Widzę, że jesteśmy z tego samego rocznika Współczuję migreny Ale to chyba nie ma znaczenia, w pierwszej ciąży też mnie bardzo męczyłoja dzisiaj nie poszłam do pracy bo rano tragedia…. Leżę cały dzień, mam migrenę, zawroty głowy i mdłości :/ w poprzednich ciążach miałam mdłości i nic więcej, teraz inaczej . Może z racji tęgo, że w poprzednich miałam dwadzieścia kilka lat a teraz 36
Tak, wiem poprawiłam się bo mi się pomyliłoPregna start właśnie nie ma żelaza, dlatego z tego względu dziś przestawiam się na Pregna plus który już ma.
Ale do porodu ? Czy do prowadzenia ciąży ? Ja nigdy nie miałam doczynienia z położną, dopiero przy porodzie jakaś się natrafiła. Teraz widzę że z tymi pakietami to ciążę prowadzi i lekarz i położna. Ale na razie nie mogę się rozgościć w Medicoverze, bo u mojego męża w pracy w sierpniu przerzucają się na Luxmed więc zaraz bym musiała zmieniać. Więc tyle co mogłam to zrobiłam , ale na wizytę tam więcej nie pójdę. Nawet na prenatalne się już nie zalapie..