Butterfly.
Fanka BB :)
mi nie kazali jak mam krew kartęRaczej musisz. Ja tez mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi nie kazali jak mam krew kartęRaczej musisz. Ja tez mam.
Coś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogromJa dziś zabiegany dzień .. padam na łeb . Rano na krwi byłam później z córką u psychiatry dziecięcego chyba będziemy mieć orzeczenie. Mamy jeszcze 2 spotkania do diagnozy dopiero w listopadzie.. później na rynku i po dokumenty. Na dodatek szyba spada z tyłu auta najmłodsza córka załatwiła .. no dziś już mam dość. Ale sprzątanie jeszcze mnie czeka![]()
6+1A który tydzień wg om ?
SuperHej![]()
A ja jednak poszłam na tą wizytę mimo że odwołałam to było miejsce i jeszcze dzisiaj brak bólu piersi i stres idę . Wiem że nie miała super USG ale widziałam zarodek i serduszko więc ciąża żywa![]()
Pani dr nie puszcza serduszka niestety nie zmierzyla jak bije jak to powiedziała że na tym etapie nie jest to potrzebne ok nie kłóciłam się![]()
Mówiła że ciążę teraz się opiera na wielkości pęcherzyka ciążowego czyli u mnie się zgadza jest 7+0 a zarodek na 6+2 ale dodając USG serio miała nie najlepsze to czekam na wizytę 07.07 i wtedy powinno się wszystko rozwinąć![]()
O.50 cm szczęścia![]()
Chyba takie odchylenie na tym etapie to normalne wg @ 7+1 ?
Jeszcze mam pytanie co sądzicie o wynikach badań bo tarczyca mi spadła TSH z 0.82 w dół![]()
I morfologii mam podwyższone ostatnie badanie nie znam się na tym![]()
Na pewno tak jest poczekaj jeszcze tydzień lub dwa wszystko się pokażeJa też już po wizycie. Jest pęcherzyk, serduszka nie ma, może ciąża młodsza… nie wiadomo, czekamy…![]()
Jeszcze pani nie wie, ale mówiła że jest coś na rzeczy , bo problemy z adaptacją itp. Mówiła, że raczej wypisze orzeczenie. Pani wychowawczyni poprosiła mnie abym poszła. Ogólnie to niby ja bym tego nie zauważyła dla mnie to normalne dziecko , a tu bachCoś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogrom![]()
Hmm ja ogólnie mam badania prenatalne w szpitalu specjalistycznym i tam sami mi wyznaczyli dzień i będzie to 12 tydzień.Dziewczyny jeżeli lekarz każe przyjść na prenatalne między 12 a 13,5 tyg to chodzi mu o 11+0 - 12+3 ?
Ciężko mi ogarnąć to liczenie![]()
ogólnie najgorsze jest te pytania o rodzinę czy wszytko w domu w porządku czy problemy z alkoholem to takie krępujące dla mnie obej osobie mówić.. a tak to zobaczymy co dalej dam znać. Teraz dopiero na listopad mamy dwie godzinne wizytyCoś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogrom![]()
aaaaa i jeszcze to było strasznie nie miłe że pani zasugerowała że coś musiało się w domu wydarzyć czy coś .. ja mówię, że niewiem co mam na to odpowiedzieć dla mnie jest tak samo nic się nie dziejeCoś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogrom![]()