Butterfly.
Fanka BB :)
mi nie kazali jak mam krew kartęRaczej musisz. Ja tez mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi nie kazali jak mam krew kartęRaczej musisz. Ja tez mam.
Coś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogromJa dziś zabiegany dzień .. padam na łeb . Rano na krwi byłam później z córką u psychiatry dziecięcego chyba będziemy mieć orzeczenie. Mamy jeszcze 2 spotkania do diagnozy dopiero w listopadzie.. później na rynku i po dokumenty. Na dodatek szyba spada z tyłu auta najmłodsza córka załatwiła .. no dziś już mam dość. Ale sprzątanie jeszcze mnie czeka
6+1A który tydzień wg om ?
Super i przynajmniej nie ma stresu na moje oko wyniki są ok.Hej
A ja jednak poszłam na tą wizytę mimo że odwołałam to było miejsce i jeszcze dzisiaj brak bólu piersi i stres idę . Wiem że nie miała super USG ale widziałam zarodek i serduszko więc ciąża żywa
Pani dr nie puszcza serduszka niestety nie zmierzyla jak bije jak to powiedziała że na tym etapie nie jest to potrzebne ok nie kłóciłam się
Mówiła że ciążę teraz się opiera na wielkości pęcherzyka ciążowego czyli u mnie się zgadza jest 7+0 a zarodek na 6+2 ale dodając USG serio miała nie najlepsze to czekam na wizytę 07.07 i wtedy powinno się wszystko rozwinąć
O.50 cm szczęścia
Chyba takie odchylenie na tym etapie to normalne wg @ 7+1 ?
Jeszcze mam pytanie co sądzicie o wynikach badań bo tarczyca mi spadła TSH z 0.82 w dół
I morfologii mam podwyższone ostatnie badanie nie znam się na tym
Na pewno tak jest poczekaj jeszcze tydzień lub dwa wszystko się pokaże jak byłam na pierwszej wizycie liczyłam że to może być 6 tydzień a na USG okazało się że 5.Ja też już po wizycie. Jest pęcherzyk, serduszka nie ma, może ciąża młodsza… nie wiadomo, czekamy…
Jeszcze pani nie wie, ale mówiła że jest coś na rzeczy , bo problemy z adaptacją itp. Mówiła, że raczej wypisze orzeczenie. Pani wychowawczyni poprosiła mnie abym poszła. Ogólnie to niby ja bym tego nie zauważyła dla mnie to normalne dziecko , a tu bach Ale trzeba to załatwić bo dziecko będzie miało lżej. Nie będą o byle co się doczepiać i pomoc dodatkowego nauczyciela będzie miała. A u Was wiesz już co diagnozujecie?Coś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogrom
Hmm ja ogólnie mam badania prenatalne w szpitalu specjalistycznym i tam sami mi wyznaczyli dzień i będzie to 12 tydzień.Dziewczyny jeżeli lekarz każe przyjść na prenatalne między 12 a 13,5 tyg to chodzi mu o 11+0 - 12+3 ?
Ciężko mi ogarnąć to liczenie
ogólnie najgorsze jest te pytania o rodzinę czy wszytko w domu w porządku czy problemy z alkoholem to takie krępujące dla mnie obej osobie mówić.. a tak to zobaczymy co dalej dam znać. Teraz dopiero na listopad mamy dwie godzinne wizytyCoś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogrom
aaaaa i jeszcze to było strasznie nie miłe że pani zasugerowała że coś musiało się w domu wydarzyć czy coś .. ja mówię, że niewiem co mam na to odpowiedzieć dla mnie jest tak samo nic się nie dziejeCoś poważnego? Też chodzę z modą do psychiatry dziecięcego, szczerze mówiąc ta dziedzina w naszym kraju to masakra, a dzieci które potrzebują pomocy jest ogrom