reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

no właśnie oto chodzi że chyba nie ma fasolki.. jest ciałko żółte i kosmówka ale zarodka nie ma.. a przecież w 6 TC powinien już być... Na domiar mojego nieszczęście w sobotę mamy wyjazd do Chorwacji zapłacona kwaterę a jak beta okaże się w sobotę spadać to co dalej?! 😱😓😓😓 Nie mam pojęcia co ze sobą zrobić a jeszcze nie mode okazać smutku bo zaraz dzieci pyt co mi jest.. a że od rana mnie nie widziały to wszystkie i przytulać się chcą i wygadać....
Kochanie strasznie mi przykro, głowa do góry, ciąża może byc po prostu młodsza ❤️

reklama
A z ciekawości czemu fryzjerzy są przeciw?
Schodzenie później na jaśniejsze lub blond jest ciężkie , miałam klientkę gdzie rozjaśniając włosy po hennie wychodziły zielone. Jeśli nie jesteś osoba która cały czas coś zmienia z włosami to czemu nie w innym przypadku nie polecam . Ja takich włosów nie chwytam , nie biorę odpowiedzialności za to .

no właśnie oto chodzi że chyba nie ma fasolki.. jest ciałko żółte i kosmówka ale zarodka nie ma.. a przecież w 6 TC powinien już być... Na domiar mojego nieszczęście w sobotę mamy wyjazd do Chorwacji zapłacona kwaterę a jak beta okaże się w sobotę spadać to co dalej?! 😱😓😓😓 Nie mam pojęcia co ze sobą zrobić a jeszcze nie mode okazać smutku bo zaraz dzieci pyt co mi jest.. a że od rana mnie nie widziały to wszystkie i przytulać się chcą i wygadać....
Kochana trzymam kciuki za Was ❤️ trzeba czekać, wiem że to czekanie jest najgorsze.
Może ciąża jest poprostu młodsza i potrzebny jest czas.
♥️♥️

Hej :)
Nie odzywałam się parę dni bo musiałam przetrawić widmo kolejnej straty... ale!
Dzis byłam prywatnie u innego lekarza i okazało się, że jest zarodek i bijące serduszko ❤️❤️❤️
Ja poszłam z nastawieniem, że dostanę skierowanie do szpitala. Beta rośnie, ale nie podwaja się i spadł mi progesteron z 35 na 24, a piersi przestaly boleć i nawet troszke zmalały, juz mnie nic nie pobolewa. Lekarz powiedział, że on nie jest zwolennikiem bety bo miał już tyle razy zle przyrosty a rodziły się później piękne dzieci. Progesteron spada podobno w ciąży, więc nie należy nim się martwić ale mam zwiększyć troszkę dawkę.
Wg miesiączki dziś powinno być 7+2, ale wg usg jest 6+3. Mam nieregularne miesiączki więc pewnie ciąża jest młodsza.
Ogólnie nie mogę w to uwierzyć! Cały tydzień przeżywałam wewnętrznie żałobę, tym bardziej, że prawie wszystkie objawy ciąży mi ustąpiły. W pracy nawet powiedziałam o ciąży i wizji pobytu w szpitalu z powodu zabiegu. A tu takie coś 🥰 Dostałam nawet skierowanie na prenatalne🥹
Także @Bafinka trzymam za Ciebie kciuki! 🥰

Ale jak jest ciałko żółte to zapewne zaraz się pojawi zarodek. Ja nie znam się , ale czytałam , że puste jajo to i ciałka żółtego nie ma. Ta ciąża może faktycznie jest dużo młodszą 😘 nic jeszcze straconego ❤️

Dzis byłam prywatnie u innego lekarza i okazało się, że jest zarodek i bijące serduszko ❤️❤️❤️
Ja poszłam z nastawieniem, że dostanę skierowanie do szpitala. Beta rośnie, ale nie podwaja się i spadł mi progesteron z 35 na 24, a piersi przestaly boleć i nawet troszke zmalały, juz mnie nic nie pobolewa. Lekarz powiedział, że on nie jest zwolennikiem bety bo miał już tyle razy zle przyrosty a rodziły się później piękne dzieci. Progesteron spada podobno w ciąży, więc nie należy nim się martwić ale mam zwiększyć troszkę dawkę.
Wg miesiączki dziś powinno być 7+2, ale wg usg jest 6+3. Mam nieregularne miesiączki więc pewnie ciąża jest młodsza.
Ogólnie nie mogę w to uwierzyć! Cały tydzień przeżywałam wewnętrznie żałobę, tym bardziej, że prawie wszystkie objawy ciąży mi ustąpiły. W pracy nawet powiedziałam o ciąży i wizji pobytu w szpitalu z powodu zabiegu. A tu takie coś 🥰 Dostałam nawet skierowanie na prenatalne🥹
Cudownie! ❤️ Właśnie tak jest , chyba za bardzo wszystko analizujemy, a czasem po prostu za szybko wizyta .

reklama
Boże jak się cieszę 🥰 to doskonały przykład dla wszystkich mam które teraz są w stresie, że zawsze jest nadzieja ❤️
Cudowne wieści ❤️❤️

Do góry