Organizm chyba mi zwariował bo obudziłam się o 5 a pierwszy raz w tym miesiącu mam popołudnie. Nie wiem jak dotrwam do godziny 23. Ale chociaż się zalogowałam i trochę Was poczytałam Ja niestety musiałam wczoraj przyznać się w pracy bo miałam szpital zakaźny i musiałam się zamienić. Wiedzą mamy i bracia, dalej nikomu nie mówimy.
reklama
Blue1996
Fanka BB :)
wiesz ze ja też o 5 się obudziłam mam w ogóle masakryczne problemy ze snem odkąd jestem w ciąży, jak nie idę siku to nie mogę zasnąć itpOrganizm chyba mi zwariował bo obudziłam się o 5 a pierwszy raz w tym miesiącu mam popołudnie. Nie wiem jak dotrwam do godziny 23. Ale chociaż się zalogowałam i trochę Was poczytałam Ja niestety musiałam wczoraj przyznać się w pracy bo miałam szpital zakaźny i musiałam się zamienić. Wiedzą mamy i bracia, dalej nikomu nie mówimy.
Butterfly.
o pierwsza koło 5-6 lat gdzie niestety skończyło się poronieniem i kolejna po ponad roku urodzilam Kaje ciaza bez problemow, kolejna po 15 msc niestety zakończona poronieniem i aktualnie zaraz po poronieniu zaszłam w tą ciążęDziewczyny, długo starałyście się o ciążę?
Butterfly.
ja tak miałam z Kają 5-6 pobudki i teraz ona wstaje w tych godzinachwiesz ze ja też o 5 się obudziłam mam w ogóle masakryczne problemy ze snem odkąd jestem w ciąży, jak nie idę siku to nie mogę zasnąć itp
Blue1996
Boże nie strasz, ja kocham spankoja tak miałam z Kają 5-6 pobudki i teraz ona wstaje w tych godzinach
Butterfly.
ja też kochałam a od ciąży 5-6 to pobudki i do terazBoże nie strasz, ja kocham spanko
Z laska nieraz pośpi do 7
Ja poszłam na L4 jak tylko test wyszedł pozytywny.Praca ciężka dużo dźwigania nawet po 30 kg a nie wspomnę o przewożeniu ręcznym wózków z magazynu o wadze nawet 200,300 kg. Do tego dużo stresu, presja czasu.Rok temu przeszłam bardzo poważną operację biodra Osteotomia okolopanewkowa met.Gantza i trochę się boje jak moje poskręcane na śruby kości zniosą ciążę. Między innymi miałam przecinaną kość łonową i boje się że może się rozejść.Dziewczyny planujecie iść na l4? Czy raczej będziecie pracować do kiedy dacie radę?
nindziaa
Moderator
U mnie jeszcze nikt nie wie, tylko mąż i forumOrganizm chyba mi zwariował bo obudziłam się o 5 a pierwszy raz w tym miesiącu mam popołudnie. Nie wiem jak dotrwam do godziny 23. Ale chociaż się zalogowałam i trochę Was poczytałam Ja niestety musiałam wczoraj przyznać się w pracy bo miałam szpital zakaźny i musiałam się zamienić. Wiedzą mamy i bracia, dalej nikomu nie mówimy.
reklama
nindziaa
Moderator
Kurczę to ja właśnie jestem ranny ptaszek mój mąż przy weekendzie to pyta czy ja kiedyś pospie i dam pospaćja też kochałam a od ciąży 5-6 to pobudki i do teraz
Z laska nieraz pośpi do 7
Ale ja nie lubię spać długo mam poczucie takiego zmarnowanego dnia