Bafinka
Fanka BB :)
Czy wy też macie takie zaskórniki na twarzy? Ja nigdy nie miałam z tym problemu a teraz całą w małych prostkach jestem... Wrrr jak sobie z tym radzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to od dnia transferu jestem na zwolnieniu i nie zamierzam wracaćTo ja się wyłamie i chyba pierwsza pójdę na zwolnienie.. pracuje w sklepie z tkaninami gdzie te bele po 20 i więcej metrów trochę ważą.. do tego 3 dzieci w domu czeka a w ciąży się jest zmęczonym więc planuje iść na zwolnienie koniec sierpnia początek września akurat będziemy po inwentaryzacji rocznej więc i tak największy kocioł będę jeszcze w pracy...
Od 2015r. współżycie bez zabezpieczeń, z luźnym podejściem. Od 2.5 roku intensywne starania z monitoringiem owulacji u gina. W zeszłym roku ciąża naturalna stracona około 6 tygodnia. Pierwsze ivf udane .Dziewczyny, długo starałyście się o ciążę?
Dziewczyny planujecie iść na l4? Czy raczej będziecie pracować do kiedy dacie radę?
Czy wy też macie takie zaskórniki na twarzy? Ja nigdy nie miałam z tym problemu a teraz całą w małych prostkach jestem... Wrrr jak sobie z tym radzić?