Oleczqa002
Fanka BB :)
Witajcie lutowe mamy można dołączyć?
Mam 31 lat, to moja druga ciąża. W domu mam córeczkę 5,5 roku.
O ciąży wiem od 3 dni. 10.06 wieczorem test wyszedł pozytywny. Termin z aplikacji mam na 16 lutego. Chociaż równie dobrze może być to 14 lub wcześniej bo cykle od 25 do 30 dni.
Witaj bardzo się cieszymy, że do nas dołączyłaśPrzeczytałam kilka postów wstecz.
My o pierwszą ciążę staraliśmy się prawie 1,5 roku.
A teraz ciężko określić niby czasowo Ok roku ale z przerwami bo albo angina albo przeziębienie albo sobie wymyśliłam że nie chce rodzic w listopadzie/grudniu. Więc tak licząc miesiące starań to w ok 4 góra 5 cyklu.
W 1 staraniach byłam nakręcona że muszę być w ciąży już i teraz. Tym razem odpuściłam, 1 kwietnia kupiłam sobie karnet na siłownię, stwierdziłam że schudne parę kg do ciąży a jednocześnie umysł będzie zajęty i się udało.
Powiem Ci, że miałam tak samo! Też postanowiłam tak w 100% wziąć się za siebie, dieta, bieganie i stwierdziłam, że to ten moment kiedy wreszcie uda mi się schudnąć po 1 ciąży, bo niestety zostało mi +5 kg. I w tym momencie okazało się, że jestem w ciąży ale nie ma tego złego, po porodzie będę robić formę zycia, bo 3-ego już nie planujemy
A co do pobudek to tez dziś siw obudziłam ok 5 i nie mogłam już potem usnąć