reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
A właśnie pojawił się temat. Mówiliście juz komuś o ciąży ? 🙂 u mnie wie tylko mąż i jeszcze poczekam trochę aż inni sie dowiedzą (planuje do serduszka albo dluzej)
Teść ma urodziny 15 lipca i wtedy powiemy właśnie moim rodzicom i teściom.
Przyjaciele, znajomi dowiedzą się raczej po pierwszych prenatalnych albo później.

A właśnie pojawił się temat. Mówiliście juz komuś o ciąży ? 🙂 u mnie wie tylko mąż i jeszcze poczekam trochę aż inni sie dowiedzą (planuje do serduszka albo dluzej)
W domu męża (mieszkamy u niego, będziemy stawiać dom) wiedzą wszyscy (teściowie i szwagierka z mężem), u mnie tylko moje siostry, bo jesteśmy bardzo zżyte 🥰 jeżeli dzisiaj będzie serduszko, o co się modlę to dowiedzą się najbliżsi na roczku mojej córeczki - w tą sobotę 😊

reklama
Dziekuje 😊 wczoraj w pracy nadrabiałam wątek od początku 😅 Pytałyście o samopoczucie, póki co jest ok, popołudniami jestem bardziej senna, 3 x mialam.mega mdłości i ponoć wtedy wyglądałam jakbym miała umrzeć 🤣 ale ogolnie cera wygląda jak na razie dużo korzystniej :)
Wie tylko mąż, najbliższym pochwalimy się jak bedzie potwierdzenie od lekarza i ❤

Do góry