Madlen@
Fanka BB :)
piękny wynik ile dni miał zarodek?Cześć dziewczyny mam w końcu wynik, beta 10dpt - 96
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny wynik ile dni miał zarodek?Cześć dziewczyny mam w końcu wynik, beta 10dpt - 96
3-dniowy świeżak, transfer miałam zaraz po punkcjipiękny wynik ile dni miał zarodek?
Teść ma urodziny 15 lipca i wtedy powiemy właśnie moim rodzicom i teściom.A właśnie pojawił się temat. Mówiliście juz komuś o ciąży ? u mnie wie tylko mąż i jeszcze poczekam trochę aż inni sie dowiedzą (planuje do serduszka albo dluzej)
o to tym bardziej piękny wynik3-dniowy świeżak, transfer miałam zaraz po punkcji
W domu męża (mieszkamy u niego, będziemy stawiać dom) wiedzą wszyscy (teściowie i szwagierka z mężem), u mnie tylko moje siostry, bo jesteśmy bardzo zżyte jeżeli dzisiaj będzie serduszko, o co się modlę to dowiedzą się najbliżsi na roczku mojej córeczki - w tą sobotęA właśnie pojawił się temat. Mówiliście juz komuś o ciąży ? u mnie wie tylko mąż i jeszcze poczekam trochę aż inni sie dowiedzą (planuje do serduszka albo dluzej)
mam to samo tyle rzeczy można rano zrobić chociaż już meczy mnie zmęczenie i muszę się zdrzemnąć w ciągu dniaKurczę to ja właśnie jestem ranny ptaszek mój mąż przy weekendzie to pyta czy ja kiedyś pospie i dam pospać
Ale ja nie lubię spać długo mam poczucie takiego zmarnowanego dnia
Super, witamy !Hej kobiety Jeśli można do Was jeszcze dołączyć to bardzo chętnie
Na pokładzie już córa 8 lat i synek 5, teraz termin wg apki to 19 luty dwa testy pozytywne na 3 dni przed miesiączka, bety nie robiłam w ogóle. Dziś będę umawiać się do lekarza