reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
@ulazigzak witamy 😊
@meksykanka11 odpoczywaj jak najwiecej, głowa do góry powoli wszytstko się poukłada 🙂
@CzyToJa piekny prezent 🤩 Wszystkiego najpiękniejszego!

My wczoraj powiedzieliśny najblizszym😊 Najpierw rano dziewczynkom, starsza córka rozpłakała się ze szczęścia, a młodsza chyba za bardzo nie wiedziala o co chodzi i tez się rozpłakała i my z mężem też, także tak sobie płakaliśmy i śmialiśmy się 😅
Później jeszcze odwiedziliśmy moją mamę i teściową podzieliliśmy się nowiną. Takie byly w szoku 😮 nie spodziewały się 😂 ale oczywiście szczęśliwe 🥰
Wszyskim wręczaliśmy prezencik z usg i z maleńkimi skarpetkami🎁

Załączniki

• 20230701_110835.jpg
    20230701_110835.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 81
  • 20230701_110910.jpg
    20230701_110910.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 78
@ulazigzak witamy 😊
@meksykanka11 odpoczywaj jak najwiecej, głowa do góry powoli wszytstko się poukłada 🙂

My wczoraj powiedzieliśny najblizszym😊 Najpierw rano dziewczynkom, starsza córka rozpłakała się ze szczęścia, a młodsza chyba za bardzo nie wiedziala o co chodzi i tez się rozpłakała i my z mężem też, także tak sobie płakaliśmy i śmialiśmy się 😅
Później jeszcze odwiedziliśmy moją mamę i teściową podzieliliśmy się nowiną. Takie byly w szoku 😮 nie spodziewały się 😂 ale oczywiście szczęśliwe 🥰
Jejku jakie piękne chwile 💜💜💜 My naszej 5 latce powiemy już po genetycznych. Na razie już dwa razy pytała czy mama „umarniesz” bo tak wymiotujesz 😅

Hej, ja dziś to już mam jakiegoś kompletnego doła. Nie mam już siły, dom zapuściłam , bo nie daje rady. Tak się słabo czuje , że mam po prostu tego dość. Trójka dzieci w domu całodobowo to będzie kompletny kosmos. Ja nie mam siły się zająć sobą, a co dopiero całą resztą. Mam złe myśli , ale po prostu już nie daje rady.... 😭 A to jeszcze pewnie minimum 5 tygodni tych objawów

Głowa do góry 😘 ja mam do siebie wyrzuty że zamiast korzystać z czasu z dziećmi to jak mam chwilę to leżę, albo nadrabiam jakieś zaległości a potem znowu mnie mdli i poleguje. Ale nic tutaj chyba nie zrobimy, oby 2 trymestr był łaskawszy:*

A ja mam pytanko z innej beczki. Jak się ubieracie? Mam z tym problem póki co, bo nie chce żeby było widać więc unikam obcisłości i tak chodzę w kilku sukienkach na przemian 🤔

@ulazigzak witamy 😊

Super 🥰 ja się nie mogę doczekać kiedy powiem dzieciaczkom 🤗

reklama
@Lolka91 po domu to luźne dresiki, a jak gdzieś wychodzę to mam jedną parę dżinsów, które mnie nie uwierają. A bluzki póki co te same co przed ciążą. Po jutrzejszej wizycie planuje zaszaleć i kupić kilka rzeczy już troszkę bardziej podkreślających brzuszek ;)

Do góry