reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Hej, ja dziś to już mam jakiegoś kompletnego doła. Nie mam już siły, dom zapuściłam , bo nie daje rady. Tak się słabo czuje , że mam po prostu tego dość. Trójka dzieci w domu całodobowo to będzie kompletny kosmos. Ja nie mam siły się zająć sobą, a co dopiero całą resztą. Mam złe myśli , ale po prostu już nie daje rady.... 😭 A to jeszcze pewnie minimum 5 tygodni tych objawów
Hejo, wysyłam dużo uścisków. 🫂
Więcej nie moge.
Hormony buzują w nas niesamowicie. I choć nie mam dzieci bo jeszcze nie było mi dane to wiem że dasz radę. Wszystko się ułoży ❤️

reklama
Hej, ja dziś to już mam jakiegoś kompletnego doła. Nie mam już siły, dom zapuściłam , bo nie daje rady. Tak się słabo czuje , że mam po prostu tego dość. Trójka dzieci w domu całodobowo to będzie kompletny kosmos. Ja nie mam siły się zająć sobą, a co dopiero całą resztą. Mam złe myśli , ale po prostu już nie daje rady.... 😭 A to jeszcze pewnie minimum 5 tygodni tych objawów
Tule mocno 👐 pewnie każda z nas ma słabsze dni. Ja wczoraj miałam słabszy . Dom też z ogarnięciem bardzo średnio.

Tez taka dawkę przyjmuje ☺️
Tule mocno ❤️

Kochana trzymaj się 🫂 dobrze że o tym mówisz, wierzę że jest Ci teraz ciężko.
Może jest ktoś kto może trochę Ci w tym wszystkim pomóc?
Myślę że zbiegiem czasu będziesz się lepiej czuła i wtedy sobie domek ogarniesz narazie nie przejmuj się tym, dom zawsze można posprzątać, a teraz najważniejsze Twoje samopoczucie ❤️
Nie nakładaj sobie zbyt wiele obowiązków i nie czuj się z tego powodu winna, masz prawo źle się czuć, ale to nie znaczy że jesteś gorszą mamą, żoną.
Mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej ❤️❤️❤️

Hejo, ja dzisiaj zostałam sama na 3 tygodnie...

I ehh mam teraz brązowe plamienie..
Nie wiem co myśleć.

Ja właśnie się obudziłam i tez mam brązowe plamienie. Jestem przerażona. :(
Wczoraj byłam na usg i serduszko pięknie biło, wszystko było dobrze.
Brązowe to jakieś stare pozostałości, nie martwcie się 🫶 na początku ciąży tak może być. Ja często też takie miałam, na szczęście od półtora tygodnia spokój. Należy się bać jak będzie więcej żywej krwi - coś jak na okres.

reklama
Brązowe to jakieś stare pozostałości, nie martwcie się 🫶 na początku ciąży tak może być. Ja często też takie miałam, na szczęście od półtora tygodnia spokój. Należy się bać jak będzie więcej żywej krwi - coś jak na okres.
Też z dwa tygodnie temu troszkę plamilam na brązowo ale wszystko przeszlo. U mnie dziś 6.5 😱 będę się stresować cały tydzień bo poprzednia ciążę poronilam w 7+6. Ale we wtorek wizyta ❤️ też macie taką niemoc? Czuje się jak na konkretnym kacu
@meksykanka11 przytulam mocno

Ostatnia edycja:
Do góry