Bafinka
Fanka BB :)
4x 100Dziewczyny jakie dawki luteiny przyjmujecie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4x 100Dziewczyny jakie dawki luteiny przyjmujecie ?
Ja tak miałam. Identycznie jak u Ciebie i w podobnym tygodniu. Z dnia na dzień dosłownie przestałam czuć, że jestem w ciąży a wcześniej miałam ogrom objawów, mdłości itp. Ze strachu poleciałam do lekarza na usg i okazało się, że wszystko jest ok więc najwidoczniej jest to normalne żeby wszystkie objawy ustąpiły.W piątek wkroczyłam w 8 tydzień i od tamtego dnia wszystkie objawy ustąpiły. Żadnych mdłości, żadnych zawrotów głowy, zmęczenie też odpuściło, apetyt wrócił ze zdwojoną siłą. Poza napiętym podbrzuszem nie czuję nic. Dziś rano się poryczałam, bo boje się, że już po wszystkim. Bo czy to wgl możliwe, żeby wszystko odpuściło tak z dnia na dzień, a mimo to wszystko było ok?
Aaaa Wszystkiego Najlepszego ❤u mnie dziś miała być mega biba i świętowanie a będzie dobre żarcie i najbliżsi - takie zmiany z okazji ciąży A okazja całkiem niezła bo kończę dziś 40 lat. Kto by pomyślał , że dostanę taki prezent po 5 latach bezowocnych starań
Kurczę, myślałam że tylko ja tak mam Wszystko robie w jakimś żółwim tempie, opóźniona… Nie mam na nic siły. A mieszkam z teściami, którzy o niczym nie wiedzą…Hej, ja dziś to już mam jakiegoś kompletnego doła. Nie mam już siły, dom zapuściłam , bo nie daje rady. Tak się słabo czuje , że mam po prostu tego dość. Trójka dzieci w domu całodobowo to będzie kompletny kosmos. Ja nie mam siły się zająć sobą, a co dopiero całą resztą. Mam złe myśli , ale po prostu już nie daje rady.... A to jeszcze pewnie minimum 5 tygodni tych objawów
Wszystkiego najlepszegou mnie dziś miała być mega biba i świętowanie a będzie dobre żarcie i najbliżsi - takie zmiany z okazji ciąży A okazja całkiem niezła bo kończę dziś 40 lat. Kto by pomyślał , że dostanę taki prezent po 5 latach bezowocnych starań
Też mieszkam z teściami, tylko moi wiedzą od samego początku, więc mam pomóc gdy tak jak dzisiaj mam gorszy dzień. No i mogę uczciwie powiedzieć, że mnie wszystko wkurza i lepiej by mi schodzili z drogi- to jest super, że nie muszę udawaćKurczę, my
Kurczę, myślałam że tylko ja tak mam Wszystko robie w jakimś żółwim tempie, opóźniona… Nie mam na nic siły. A mieszkam z teściami, którzy o niczym nie wiedzą…
Wszystkiego najlepszegou mnie dziś miała być mega biba i świętowanie a będzie dobre żarcie i najbliżsi - takie zmiany z okazji ciąży A okazja całkiem niezła bo kończę dziś 40 lat. Kto by pomyślał , że dostanę taki prezent po 5 latach bezowocnych starań
z jakiej miejscowości jesteś z UK ?Czesc Dziewczyny! Pozdrowienia z dosyc chlodnego dzisiaj UK.
Wlasnie dolaczylam do forum, z okresu wynika, ze mam termin na 18/02/2024, a z wymiarow na pierwszym skanie tydzien pozniej. To jest moja pierwsza ciaza, lat 30, staralismy sie od Bozego Narodzenia I jak juz wyluzowalismy, to nagle pojawily sie wyczekiwane dwie kreski.
Sto lat ! Wszystkiego Najlepszegou mnie dziś miała być mega biba i świętowanie a będzie dobre żarcie i najbliżsi - takie zmiany z okazji ciąży A okazja całkiem niezła bo kończę dziś 40 lat. Kto by pomyślał , że dostanę taki prezent po 5 latach bezowocnych starań