penguinlicious
Fanka BB :)
A ostatnim razem ile się utrzymywał? Ciekawa jestem jak u mnie teraz będzie.Pierwszy raz tak szybko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ostatnim razem ile się utrzymywał? Ciekawa jestem jak u mnie teraz będzie.Pierwszy raz tak szybko
Gdybyśmy się tak starali o pierwsze dziecko to bym się z nim od razu rozwiodłaAle idąc tym tokiem myślenia, to tematem do rozwodu jest też granie na emocjach uczuciach i właśnie konkretnie albo chce się mieć dziecko i działamy razem, albo odpuszczamy i nie gramy sobie na uczuciach.
U nas było ze chcemy porobiliśmy badania u męża wyszły bardzo słabe wyniki, ale on z góry powiedział że będzie brał suplementy, ale więcej badań nie powtórzy i na in vitro też nie wchodzi w grę. Zresztą badania były robione po sporych infekcjach u męża,a wcześniej udało się za pierwszym razem zajść w ciążę, także lodze się że w końcu może się uda, albo nie
taki sam duszek. Nawet nie robiłam zdjęcia … w poniedziałek podjadę na betęJak tam dziś?![]()
Ostatnio tak 10 dno max 11A ostatnim razem ile się utrzymywał? Ciekawa jestem jak u mnie teraz będzie.
To czekamy na wieścitaki sam duszek. Nawet nie robiłam zdjęcia … w poniedziałek podjadę na betę![]()
No nie do końca się z tym zgodzę. Na pewno gdyby na 100% nie chciał, to by nie kończył w środku. Co innego mydlenie oczu rozmowa, a co innego czynami. Przecież jest dorosły i wie czym to grozi. Bardziej obstawiam, że chce, ale się waha
Szkoda że nie miałaś testu o czułości 10. Ale dzień przed miesiączką to nawet te 25 powinny być mocniejsze. Masz jeszcze test na jutro ?Dziewczyny , jak to z gorączką w pierwszych dniach ew. Ciąży ?
Ja dzisiaj od rana męczę się z temp powyżej 39, dosłownie zwaliło mnie z nóg . Na jutro termin miesiączki , zrobiłam dzisiaj rano test czułości 25- też jakiś słaby duszek … i teraz moje pytanie - czy przy ewentualnej wcześniej ciąży stosować sam paracetamol ? ( tak wyczytałam w internecie ) .
Jutro idę do lekarza z tym grypskiem
Pozdrawiam. W załączeniu zdjęcie kolejnego duszka![]()
Hmm, a wczoraj robiłaś ten 10? Bo skoro dziś jest duszek na 25, to wczoraj na 10 powinno być już dość mocno widaćDziewczyny , jak to z gorączką w pierwszych dniach ew. Ciąży ?
Ja dzisiaj od rana męczę się z temp powyżej 39, dosłownie zwaliło mnie z nóg . Na jutro termin miesiączki , zrobiłam dzisiaj rano test czułości 25- też jakiś słaby duszek … i teraz moje pytanie - czy przy ewentualnej wcześniej ciąży stosować sam paracetamol ? ( tak wyczytałam w internecie ) .
Jutro idę do lekarza z tym grypskiem
Pozdrawiam. W załączeniu zdjęcie kolejnego duszka![]()