reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Noo ale wtedy z automatu okres się przesuwa 😅jak np owulacja była 2 dni później,to okres też planowo powinien być 2 dni później
Więc jak ktoś zrobi test w dzień planowanej miesiączki tak jak myślał (gdyby owulacja się nie przesunęła) ,to się jednak okazuje że było to 2 dni przed planowaną miesiączką
No tak, a tu jakby tak owulka się przesunęła, to test nie byłby dziś dzień przed okresem a być może 2-3 🤔 dlatego taki duszek

reklama
No tak, a tu jakby tak owulka się przesunęła, to test nie byłby dziś dzień przed okresem a być może 2-3 🤔 dlatego taki duszek
Może tak być 😁 tylko Ewaa1992 już w piątek miała duszka na teście.wydaje mi się że przez 2 dni powinien trochę ściemnieć.no ale różne rzeczy się zdarzają,oby beta potwierdziła ciążę 😁

Ostatnia edycja:
Szkoda że nie miałaś testu o czułości 10. Ale dzień przed miesiączką to nawet te 25 powinny być mocniejsze. Masz jeszcze test na jutro ?
mam … ale powiem ci, ze nie mam motywacji żeby robić . Już przeszłam jedną ciążę biochemiczną … nie wiem czy nie lepiej czekać na okres :(

mam … ale powiem ci, ze nie mam motywacji żeby robić . Już przeszłam jedną ciążę biochemiczną … nie wiem czy nie lepiej czekać na okres :(
Ja bym wolała wiedzieć czy to wina testu czy faktycznie ciąża. Dziewczyny tu pisały że trzy ciążę biochemiczne dają uprawnienia do badań darmowych na NFZ by znaleźć przyczynę. Jednak cały czas mam nadzieję że to będzie zdrowa ciąża i tego Ci życzę 🍀

Do góry