reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Tak, test negatywny. Wieczorem dostalam okres, ale jakiś dziwny i w sumie juz sie orawie skonczyl 🤷🏼‍♀️. Normalnie okres trwa 4-6 dni duzo krwi i skrzepów. A tym razem ani jednego skrzepa i duzo mniej krwi. Przepraszam że dopiero dziś odpisuje, ale mój syn ma zapalenie ucha i wczoraj roznosił wszystko co stanęło na jego drodze 😅
Może owulacja Ci się przesunęła i to było plamienie implantacyjne..? 🤔🤞

Ja chyba będę musiała jednak przejść na ławeczkę. Podczas ostatniej wizyty u ginekologa była akcja dotycząca świadomości raka szyjki macicy. W związku z tym można było pobrać sobie wymaz na onkogenne hpv w atrakcyjnej cenie. Skorzystałam bo dlaczego nie. Wynik niestety dodatni. Obecnie czekam aż dorobią mi cytologię, kolejna konsultacje z ginekologiem mam na początku marca. Najpewniej skieruje mnie na kolposkopie. W tej sytuacji myślę, że rozsądnie będzie poczekać do tej wizyty żeby wiedzieć czy możemy nadal się starać czy póki co trzeba odpuścić.
Ja mam dodatni hpv 16 a cytologia jest dobra. 90% zakażeń kończy się bez żadnych dalszych historii, głowa do góry 😉

Cześć! To jest dzisiaj. Jeśli test wyjdzie/wyszedł Ci pozytywny, to trochę mija się z celem zapisywania 😉
Uważam tak samo.tym bardziej,że test wyszedł już pozytywny.
Ja czekam na wizytę u ginekologa 😁 będę u niego pierwszy raz i jestem ciekawa czy powie coś konkretnego.pracuje też w klinice leczenia niepłodności,więc mam nadzieję,że dostanę jakieś konkretne informacje od niego

Ja czekam na wizytę u ginekologa 😁 będę u niego pierwszy raz i jestem ciekawa czy powie coś konkretnego.pracuje też w klinice leczenia niepłodności,więc mam nadzieję,że dostanę jakieś konkretne informacje od niego
Super! To dawaj znać, co powie 😊

Prosiłam o wpis przed wykonaniem testu dzisiejszego, ale jak już jestem po to nie dodawajcie mnie. Zostanę poczytać komentarze

Prosiłam o wpis przed wykonaniem testu dzisiejszego, ale jak już jestem po to nie dodawajcie mnie. Zostanę poczytać komentarze
Możesz zostać z nami do czasu pozytywnej bety 😉 Ale generalnie to wątek dla testujących i czekających na dwie kreski (chyba rzeczywiście trzeba pomyśleć nad nazwą, która nie będzie myląca 😅). Dla tych, które już mają ciążę potwierdzoną kreską i betą są wątki mamusiowe 😉
Będziesz na razie sprawdzać czy test ciemnieje czy lecisz na betę?

reklama
Do góry