reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Ja chyba będę musiała jednak przejść na ławeczkę. Podczas ostatniej wizyty u ginekologa była akcja dotycząca świadomości raka szyjki macicy. W związku z tym można było pobrać sobie wymaz na onkogenne hpv w atrakcyjnej cenie. Skorzystałam bo dlaczego nie. Wynik niestety dodatni. Obecnie czekam aż dorobią mi cytologię, kolejna konsultacje z ginekologiem mam na początku marca. Najpewniej skieruje mnie na kolposkopie. W tej sytuacji myślę, że rozsądnie będzie poczekać do tej wizyty żeby wiedzieć czy możemy nadal się starać czy póki co trzeba odpuścić.
Przykro mi 😥 Przepisałam Cię na ławeczkę.
A które typy Ci wyszły? Te 16 i/lub 18?

U mnie ostatnio jakieś śmieszne cienio duchy - testowe według mnie...
Wczoraj zaczęły się bóle piersi i typowe dla mnie " bulgotki" w dole brzucha także pewnie nic nie wyszło.
Na teście też biało... Także jak się w weekend nie pokaże to dopiero zatestuje. Myślę,że nie pykło...

Edit: dodałam jeszcze zdjęcie w innym świetle - spokojnie,nie po wyznaczonym czasie
Ja tu niestety nic nie widzę 😕 Który jesteś dpo?

Ostatnia edycja:
No trochę nie rozumiem, przywitałam się i chciałam uczestniczyć, każdy kiedyś musi dołączyć 🤷
Fajnie wspierająco, nie ma co...
Cześć! Przywitałaś się, ale na wątku dziewczyn, które dopiero czekają na swój pozytywny test 😉 Dlatego na początku miesiąca zapisujemy się do kalendarza testowania i wzajemnie się wspieramy w tym oczekiwaniu. Natomiast Twój pierwszy post mówił o tym, że testy wyszły Ci pozytywne i beta jest 5. W takiej sytuacji powinnaś lecieć przywitać się na październikowych mamusiach 😉

Taaaak, przywitałaś się i zapytałaś o pozytywna betę 🤡
A miałam sztucznie udawać że nie robiłam testu i nie robiłam bety? Chyba nie o to chodzi w tym forum, żeby robić jakieś rzeczy za plecami i później udawać wielce zaskoczona
Też mam historię z poronieniami, biochemami itp i chciałam dołączyć
Ale luz, nie muszę tu być jak takie są zasady

reklama
Cześć! Przywitałaś się, ale na wątku dziewczyn, które dopiero czekają na swój pozytywny test 😉 Dlatego na początku miesiąca zapisujemy się do kalendarza testowania i wzajemnie się wspieramy w tym oczekiwaniu. Natomiast Twój pierwszy post mówił o tym, że testy wyszły Ci pozytywne i beta jest 5. W takiej sytuacji powinnaś lecieć przywitać się na październikowych mamusiach 😉
Testy wychodziły po czasie dlatego zgłupiałam i nie zinterpretowałam ich jako pozytywne a ta beta też jest na granicy dlatego pomyślałam, że to dobry moment żeby się poznać bo nie wiadomo jak będzie.
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam czy coś, nie taka była moja intencja.
Sorry dziewczyny, chciałam dobrze
Tak czy siak już nie będę Was tu wkurzać i po prostu pójdę do mojej gin czy już mam brać ta heparynę a Wam życzę, żebyście szybko zobaczymy kreski o czasie 😊

Do góry