olka11135
Fanka BB :)
A co myślicie o tej becie 5,08? Brać już tą heparynę?
Sądzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co myślicie o tej becie 5,08? Brać już tą heparynę?
czy z progiem 0.886 ng/mL możliwa jest jeszcze ciąża za 3/4 dni? Niby dopiero wtedy powinnam zrobić betę jeśli owulacja była w te dni kiedy myślę że byłai nie wiem czy trzymać nadziej.
Myślę że była ale wcześniej, dziś chyba dostałam okresu więc wypada na to że była dużo wcześniej niż zakładałamTaki progesteron świadczy o tym, że owulacji nie było. Albo okres jest na dniach. Skoro według Ciebie to miało by być 8dpo to myślę, że jej jednak po prostu nie było jeszcze
Wcześniej robiłam z Rossmana a teraz easy home (kupiłam na Amazon), wrzucam zdjęcia do aplikacji Premom. Zaczynam po zakończeniu miesiączki a kilka dni przed spodziewana owu dwa razy dziennie rano i wieczoremChyba będę musiała tak zrobić, mam jedną taką ciemnąto sobie tam pochować wszystko. A jak wy robicie testy? Codziennie, kilka razy dziennie? Jaka marka testów?
jestem w to zielona a wkurzają mnie te nieregularne cykle.
Ja uważałam tych dwóch marek - nie wiem czy są wiarygodne bo nie chodziłam na monitoring ale ładnie się wybarwiają,nie trafiłam nigdy na jakąś wadliwą sztukę. W środku są ulotki z kalendarzem z dł cyklu i kiedy najlepiej zacząć. Mierz temperaturę, badaj śluz + testy owulacyjne - może spróbuj się umówić na monitoring?Chyba będę musiała tak zrobić, mam jedną taką ciemnąto sobie tam pochować wszystko. A jak wy robicie testy? Codziennie, kilka razy dziennie? Jaka marka testów?
jestem w to zielona a wkurzają mnie te nieregularne cykle.
Właśnie ze śluzem mam problem, w poprzednim cyklu był ładny owulacyjny, w tym nie. Pomyślę o monitoringu, chociaż na początek może te paski… zamówię z easyhome bo chyba wychodzą najlepiej cenowoJa uważałam tych dwóch marek - nie wiem czy są wiarygodne bo nie chodziłam na monitoring ale ładnie się wybarwiają,nie trafiłam nigdy na jakąś wadliwą sztukę. W środku są ulotki z kalendarzem z dł cyklu i kiedy najlepiej zacząć. Mierz temperaturę, badaj śluz + testy owulacyjne - może spróbuj się umówić na monitoring?
Ja robiłam jeden o godz. ok 11-13 i drugi o ok 22
Pij dużo wody,bierz olej z wiesiołka do wyłapania piku - będzie piękny śluzWłaśnie ze śluzem mam problem, w poprzednim cyklu był ładny owulacyjny, w tym nie. Pomyślę o monitoringu, chociaż na początek może te paski… zamówię z easyhome bo chyba wychodzą najlepiej cenowo![]()
Zamówiłam 50 owulacyjnych i 20 ciążowych w jednym zestawie i zapłaciłam 102 zł lub coś koło tegoWłaśnie ze śluzem mam problem, w poprzednim cyklu był ładny owulacyjny, w tym nie. Pomyślę o monitoringu, chociaż na początek może te paski… zamówię z easyhome bo chyba wychodzą najlepiej cenowo![]()
Na drugim zdjęciu jakiegoś duszka dostrzegamU mnie ostatnio jakieś śmieszne cienio duchy - testowe według mnie...
Wczoraj zaczęły się bóle piersi i typowe dla mnie " bulgotki" w dole brzucha także pewnie nic nie wyszło.
Na teście też biało... Także jak się w weekend nie pokaże to dopiero zatestuje. Myślę,że nie pykło...
Edit: dodałam jeszcze zdjęcie w innym świetle - spokojnie,nie po wyznaczonym czasie