reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
czy z progiem 0.886 ng/mL możliwa jest jeszcze ciąża za 3/4 dni? Niby dopiero wtedy powinnam zrobić betę jeśli owulacja była w te dni kiedy myślę że była 😅 i nie wiem czy trzymać nadziej.

Taki progesteron świadczy o tym, że owulacji nie było. Albo okres jest na dniach. Skoro według Ciebie to miało by być 8dpo to myślę, że jej jednak po prostu nie było jeszcze

Chyba będę musiała tak zrobić, mam jedną taką ciemną 😅 to sobie tam pochować wszystko. A jak wy robicie testy? Codziennie, kilka razy dziennie? Jaka marka testów? 🙃jestem w to zielona a wkurzają mnie te nieregularne cykle.
Wcześniej robiłam z Rossmana a teraz easy home (kupiłam na Amazon), wrzucam zdjęcia do aplikacji Premom. Zaczynam po zakończeniu miesiączki a kilka dni przed spodziewana owu dwa razy dziennie rano i wieczorem

Chyba będę musiała tak zrobić, mam jedną taką ciemną 😅 to sobie tam pochować wszystko. A jak wy robicie testy? Codziennie, kilka razy dziennie? Jaka marka testów? 🙃jestem w to zielona a wkurzają mnie te nieregularne cykle.
Ja uważałam tych dwóch marek - nie wiem czy są wiarygodne bo nie chodziłam na monitoring ale ładnie się wybarwiają,nie trafiłam nigdy na jakąś wadliwą sztukę. W środku są ulotki z kalendarzem z dł cyklu i kiedy najlepiej zacząć. Mierz temperaturę, badaj śluz + testy owulacyjne - może spróbuj się umówić na monitoring?
Ja robiłam jeden o godz. ok 11-13 i drugi o ok 22

Załączniki

• Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    234,2 KB · Wyświetleń: 8
  • Screen.png
    Screen.png
    56,7 KB · Wyświetleń: 8
Ja uważałam tych dwóch marek - nie wiem czy są wiarygodne bo nie chodziłam na monitoring ale ładnie się wybarwiają,nie trafiłam nigdy na jakąś wadliwą sztukę. W środku są ulotki z kalendarzem z dł cyklu i kiedy najlepiej zacząć. Mierz temperaturę, badaj śluz + testy owulacyjne - może spróbuj się umówić na monitoring?
Ja robiłam jeden o godz. ok 11-13 i drugi o ok 22
Właśnie ze śluzem mam problem, w poprzednim cyklu był ładny owulacyjny, w tym nie. Pomyślę o monitoringu, chociaż na początek może te paski… zamówię z easyhome bo chyba wychodzą najlepiej cenowo 😅

U mnie ostatnio jakieś śmieszne cienio duchy - testowe według mnie...
Wczoraj zaczęły się bóle piersi i typowe dla mnie " bulgotki" w dole brzucha także pewnie nic nie wyszło.
Na teście też biało... Także jak się w weekend nie pokaże to dopiero zatestuje. Myślę,że nie pykło...

Edit: dodałam jeszcze zdjęcie w innym świetle - spokojnie,nie po wyznaczonym czasie

Załączniki

• IMG_20250205_072126975.jpg
    IMG_20250205_072126975.jpg
    715,3 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_20250205_071401640.jpg
    IMG_20250205_071401640.jpg
    499,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
U mnie ostatnio jakieś śmieszne cienio duchy - testowe według mnie...
Wczoraj zaczęły się bóle piersi i typowe dla mnie " bulgotki" w dole brzucha także pewnie nic nie wyszło.
Na teście też biało... Także jak się w weekend nie pokaże to dopiero zatestuje. Myślę,że nie pykło...

Edit: dodałam jeszcze zdjęcie w innym świetle - spokojnie,nie po wyznaczonym czasie
Na drugim zdjęciu jakiegoś duszka dostrzegam 😁

Do góry