reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

U mnie kolejny dzień bez okresu. Wczoraj jednorazowo było przy podcieraniu, wkładka czysta. I przeszły mi wszelkie objawy ciążowo okresowe. Nawet brzuch nie boli, jedynie piersi wrażliwe 😅 I teraz nie wiem czy badać jutro to AMH skoro mam go zrobić między 2-5 dniem cyklu.
Z tego co się orientuję to amh nie musi być badane między 2-5 dniem cyklu, tylko w dowolnym dniu :)

reklama
U mnie kolejny dzień bez okresu. Wczoraj jednorazowo było przy podcieraniu, wkładka czysta. I przeszły mi wszelkie objawy ciążowo okresowe. Nawet brzuch nie boli, jedynie piersi wrażliwe 😅 I teraz nie wiem czy badać jutro to AMH skoro mam go zrobić między 2-5 dniem cyklu.

No moim zdaniem nie ma sensu, bo plamienie to nie okres

Po co robić jutro AMH skoro okres się nie zaczął?

A test?? Jeśli wczorajsze mogło być plamieniem implantacyjnym to jutro powinno coś wyjść 🤔

Z tego co się orientuję to amh nie musi być badane między 2-5 dniem cyklu, tylko w dowolnym dniu :)
Lekarka tam jeszcze coś zleciła pamiętam tylko że testosteron , poszło do bezpośrednio do szpitala więc nie mam w to wzglądu tylko mówiła że mam zrobić w 2 dniu cyklu max w 5.

A test?? Jeśli wczorajsze mogło być plamieniem implantacyjnym to jutro powinno coś wyjść 🤔
Taki ze mnie gamoń że wszystkie testy zużyłam do piątku 😄 Jak jutro nie będzie okresu to zrobię test choć nie nastawiam się zbytnio. Ale byłabym szczęśliwa 😍
Mam też jutro wizytę w celu wypisaniu recepty na stymulację to może by mi zrobiła szybkie USG ale czy coś tam zobaczy poza pogrubionym endometrium jak przed okresem ? 🙃

Kurde a mnie nadal tak mocno bola piersi i są takie nabrzmiale, to pewnie skutek tego wysokiego proga, dziś dodatkowo czuję lekko podbrzusze 🤔
Ale już sama nie wiem czy to nie jelita z przejedzenia u teściowej 😅

Kurde a mnie nadal tak mocno bola piersi i są takie nabrzmiale, to pewnie skutek tego wysokiego proga, dziś dodatkowo czuję lekko podbrzusze 🤔
Ale już sama nie wiem czy to nie jelita z przejedzenia u teściowej 😅
Mnie piersi prawie wgl nie bolą 🙈 jedynie są opuchnięte.w zeszłym miesiącu miałam dramat bo czułam jakby mi je ktoś wrzątkiem polewał 🤣 brzuch lekko czuję właśnie takie jakieś bulgotanie i przelewanie.

reklama
Do góry