mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Ja za tydzień w piątek kończę 33 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I na stanie 3,5 latekJa za tydzień w piątek kończę 33 lata
Ja tez!! Ryby rządzą!Ja za tydzień w piątek kończę 33 lata
chyba raki chciałaś powiedziećJa tez!! Ryby rządzą!
Aj tam, zaraz najstarsza, ale licytować się nie będę, bo ja to już egzemplarz muzealnyNie przejmujcie się jestem najstarsza, bo za miesiąc kończę 40 lat
Na pewno warto to rozważyć, tylko trzeba pamiętać o tym, że koszty stymulacji, punkcji, mrożenia i przechowywania są bardzo wysokie, a jakość mrożonych jajeczek jest dużo gorsza niż świeżych.a czy rozważałaś mrożenie jajeczek? Moje przyjaciółki, które nie mają partnerów pomroziły sobie i są bardzo zadowolone. I nie mają spiny tez takiej w związku z tym.
czyli u pani mamy urodziny co 4 lata.Ja 29, też ryba!
No jasne, to nie jest najtańsza sprawa, ale jeżeli nie ma się z kim mieć dziecka to chyba jedyna możliwość na utrzymanie (względnej) płodności dłużejNa pewno warto to rozważyć, tylko trzeba pamiętać o tym, że koszty stymulacji, punkcji, mrożenia i przechowywania są bardzo wysokie, a jakość mrożonych jajeczek jest dużo gorsza niż świeżych.
Oczywiście świeże też mogą być do dupy (patrzcie mój przypadek), więc już się zamykam