reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
teraz nie jestem w domu, ale jak wrócę to zrobię Wam zdjęcie mojej półki nad toaletą. Jest to „tell me you are trying to conceive without telling me you’re trying to conceive” w czystej postaci
Ja mam taką szufladę w łazience. 🤡Ostatnio spali u nas teście w weekend i teściowa stała z otwartymi drzwiami i krzyczy do mnie gdzie mamy suszarkę i po kolei zaczęła otwierać szuflady…. Wydaje mi się że teleportowałam się do łazienki w pół sekundy w obawie że otworzy moją szufladę skarbów xd

Ja w cyklu, w którym miałam biopsję miałam przyzwolenie od mojego gina, że można się normalnie starać byleby na tą biopsję wstawić się po owulacji zaraz. Lekarz mówił, że nawet jakby się udało zaciążyć to to nic nie zaszkodzi na takim etapie bo to wszystko się wtedy jeszcze odbywa w jajowodach 🤔 a przed owulacją nie chciał mi tego robić żeby mi nie zakrwawic tam i nie podrażnić przed trzonowaniem. Może dopytaj swojego gina co on na to ? Może wcale nie będziesz musiała odpuszczać ☺️
A mówił, że nie ma szans, musimy odpuścić ten cykl według niego i immuno również 😬

Dobra, poprawione po wczoraj 🙈😂 co ma być to będzie, teraz czekanie 🫣 w marzec wkraczam z II nie ma innej opcji 🤞🏻🤞🏻

Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN

No nie odstresował mnie wycieczka do wawy na zajęcia. 88 minut opóźnienia powrotnego pociągu zmarzłam strasznie 🙈 na pocieszenie dostalismy góralka 🤣 obym się nie rozchorowała znowu :( ech te PKP :p 3 lata jeżdżę i pierwszy raz taka akcja i to jak staram się nie rozchorować, los to się czasem ze mnie śmieje mam wrażenie 😆

Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale przeprowadzka trwa w najlepsze 😅 wczoraj przewieźliśmy już większość rzeczy i teraz najgorsze przede mną - rozpakowywanie i układanie 🫣
Dajcie mi siłę i trzymajcie kciuki haha.

A tak odrywając myśli od przeprowadzki mam dosyć wścibskie pytanie hihi 😜 ile kobitki kochane macie lat? Ja mam 25 i wśród moich znajomych są dwa mocne podziały : Ci którzy już starają się o bobasa i Ci którzy na samą myśl robią wielkie oczy i dziwią się naszej decyzji. Ciekawa jestem jak to u Was wygląda.
Miłego dnia dla Was!
Ja we wrześniu kończę 33 lata, pierwsze dziecko urodziłam w wieku 30 lat - dość późno poznałam męża. Plan był na trójkę dzieci. Jednak tak naprawdę jeśli uda się szczęśliwie mieć jeszcze jedno, nie będzie na świecie osoby bardziej przepełnionej wdzięcznością i radością niż ja, choć droga do celu jest naprawdę trudna. Powodzenia w działaniach porządkowych. Jak sobie pomyślę o urządzaniu swojego lokum to mimo ogromu pracy i braku sił to jednak na koniec jest satysfakcja i radość 😉

reklama
Do góry