reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Cześć dziewczyny :) A spotkałyście się może z radami, że kubeczek menstruacyjny pomaga w zapłodnienie? Albo olej z wiesiołka? (Tonący brzytwy się chwyta czy jakoś tak)

No dziś z rana taki wyszedł. 🥹 Nie możliwe..
Jejku super, bierz progesteron nadal, bo teraz będzie potrzebny :)
32 lata w czerwcu 🙈 staramy się o pierwszego bobasa.

A wśród moich znajomych też jeszcze do niedawna był widoczny ten podział, za to teraz większość się stara, lub już czeka na malucha 😀
Przybijam piątkę, ja 32 w maju i też starania o pierwsze dziecko.

Me Too Omg GIF by Bounce
Ja mam 87 lat

Cześć dziewczyny :) A spotkałyście się może z radami, że kubeczek menstruacyjny pomaga w zapłodnienie? Albo olej z wiesiołka? (Tonący brzytwy się chwyta czy jakoś tak)
Z kubeczkiem to pic na wodę fotomontaż. Ale jeśli psychicznie ma Ci się lepiej zrobić jeśli go użyjesz to go for it :) Olej z wiesiołka brany do owulacji wpływa na poślizg :)

Ja mam wypisane:

Przeciw biopsji: będę żyła nadzieją, że jest szansa na poczęcie i urodzenie dziecka, co utrzymałoby jakoś chęć funkcjonowania codziennego i myśl, że może zdarzyć się cud. Biopsja wykluczy cykl, ten okres byłby dla mnie bardzo ciężki.

Za biopsją: możliwe zapalenie, które należy wyleczyć.
Ja w cyklu, w którym miałam biopsję miałam przyzwolenie od mojego gina, że można się normalnie starać byleby na tą biopsję wstawić się po owulacji zaraz. Lekarz mówił, że nawet jakby się udało zaciążyć to to nic nie zaszkodzi na takim etapie bo to wszystko się wtedy jeszcze odbywa w jajowodach 🤔 a przed owulacją nie chciał mi tego robić żeby mi nie zakrwawic tam i nie podrażnić przed trzonowaniem. Może dopytaj swojego gina co on na to ? Może wcale nie będziesz musiała odpuszczać ☺️

reklama
Do góry