reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przepraszam dziewczyny, byłam tydzień na zwolnieniu lekarskim. Zaraz zabiorę się do uzupełnienia listy. Zauważyłam, że mamy dwie nowe ciężarówki. Buźka.

reklama
jesli chodzi o 1 ciaze to niestety stracilam ja w 8 tygodniu...a jesli chodzi o ta to schudlam...mam ciagle mdlosci...a apetyt niewielki...czasem tylko na noc:) ale wtedy to jem jak za 10 a nie 2!!

Przykro mi Lilith!
Ja też kiedyś poroniłam, więc Cię rozumię. Uważaj na siebie. Nie jedz za dużo przed snem - podobno z tego są później koszmary.

aaaa
chyba mam nienajlepsze wyniki badania krwi :/
za niski poziom cukru bu
zaraz ide do lekarza
ale mam stresa :(

Spokojnie, też nie mam za dobrych wyników, wczoraj byłam u lekarki. Więcej na ten temata w wątku wizyta u lekarza.

czesc kwietniowe mamy!
ja juz mam swojego bobaska na swiecie. tezx rodzilam w kwietniu tego roku, dokladnie 8go, czyli w dzien pogrzebu Papieza. jak tak sobie o was czytam, to mi sie milo na sercu robi, bo tez razem z innymi dziewczynami dzielnie przechodzilysmy kazda nowa sytuacje jaka nas dopadla. forum tutaj bardzo duzo daje. moglam sobie pogadac z kobietkami ktore mialy te same problemy co ja, ale takze wspierac inne babki, ktore trapily zuplnie inne kloptki z brzuszkiem. bycie w cią :)zy to cudowna sprawa. i nawet te poczatakowe mdlosci pozniej sie sympatycvznie wspomina. ja teraz ogladam co jakis czas zdjecia mojego synka, jak byl u mnie w brzuszku. jak byl taka mala fasolka...
zapamietajcie te chwile, bo sa prawdziwym cudem.
jakby co, to chetnie sluze radą i podziele sie z wami wiedza ktora sama zdobylam.
pozdrawim was kwietnioweczki
mimi ;)

hej,
bobas termin ma wyznaczony na 15 kwietnia, urodzi sie w Warszawie. Jestesmy po pierwszej wizycie u lekarza i po pierwszym usg, na ktorym byla fasolka, teraz juz jest jabluszko, po drodze byla truskawka, czyli swiat smakowo owocowy sie zmienia :). Na poczatku czulam sie bardzo dobrze. W miedzyczasie zamiast standardowych nudnosci rannych - odzywa mi sie wieczorne marudzenie. Zaczelam etap podwojnych, potrojnych kolacji..... pozdrawiam wszytkich :)

reklama
O jak fajnie coraz więcej nas tu jest Dziewczynko mamy podobny termin - ja też celuję tak w połowę kwietnia :) I także będe rodziła gdzieś w Warszawie :)
Wczoraj było pierwsze USG. Nieco późno w porównaniu z innymi dziewczynami, ale jednak. A więc mieliśmy kupę wrażeń od razu i maleństwo i jego serduszko... Uspokoiłam się :)
Pozdrowionka dla wszystkich ciężarówek ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry