reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieki Idzia za słowa otuchym ale najlepiej będzie jak to wszystko nam już minie tak jak Tobie :)
Idzia w którym tygodniu jestes jesli moge zapytać? :) i widzę, ze Ty już drugi raz będziesz mama :) Gratuluje :)

reklama
To jestem chyba pod tym względem szczęściarą. Żadnych mdłości! Ostatnio dopytywałam się co to jest zgaga, ale też mi nie doskwiera... No ale humorki... Koszmar! Moge się głośno śmiać, a po pieciu minutach płaczę. No i ta bezsilność, bo sama siebie nie poznaję :(

Idzia no to ja jestem w 8 tygidniu :) Moze jeszcze 2 tygodnie i przejda mi te dolegliwości jak Tobie :)
Mdłości i zgaga to jest coś co mnie nie opuszcza od 2 tygodni :( ale Ci zazdroszę magadalena 25 :) tez bym tak chciała nie wiedzieć co znaczą mdłosci i zgaga :)

Humorki mnie tez nie omineły, wczoraj bez niczego sie popłakałam... i sama nie wiem czemu.

trzymajcie sie mamusie z dolegliwościami i bez.

ja też należę do grona tych szczęściar, które się świetnie czują :)
znaczy, bol glowy i wieksze zmeczenie moze jedynie
boje sie raczej o cos innego...jem jak wieloryb! i nie moge sie pohamowac, podejrzewam ze przytylam wiecej niz 3 kg w I trymestrze, zobaczymy 14 wrzesnia ide do lekarza :)

te ryby z czekolada to jednak prawda ;D

no japodczas 1 ciazy jadlamtragicznie...i mieszalam nawet pierogi ze sliwkami i czy tuskawkami popijajac to woda z ogorkow :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry