reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam! Troche tu u nas jeszcze nudno,ale mysle ze sie rozkręci!!! Ja ide dzisiaj do gina,wczoraj zaczelam plamic takze szybciutko trzeba sprawdzic co sie tam dzieje............mam nadzieje ze wszystko bedzie ok! A co u Was dziewczyny??? Piszcie jak sie czujecie,Czym sie martwicie i co Was cieszy!!! W całym gronie KWIETNIÓWEK szybciej nam ta ciąza zleci ;).
Serdecznie pozdrawiam i zachecam do pisania :laugh: :laugh: :laugh: ;)

Witam nowe dziewczyny, jak zauważyłyście właśnie uzupełniłam listę. Ja też chciałabym wstawić obrazki, ale nad tym trzeba popracować, już raz próbowałam i ni udało mi się. Za to potrafię wstawiać już zdjęcia.

aska00 :laugh:
Witaj!ja niestety niepotrafie nawet umiescic suwaczka,chociaz opis jest jak dla pierwszoklasisty.Chyba musze poczekac za meze,on sie z tym raz dwa uwinie!!!

spróbuj wkleić sam suwaczek bez żadnych używanych wstaw obrazek, itp. Mnie się w ten sposób powiodło. Wejdź sobie na tą samą wiadomość, daj edytuj i próbuj do skutku. (Acha suwaczek ja miałam w wersji angielskiej, wzięłam środkową wersję).

Przyłączam się do kwietniowych mam:) Co prawda dopiero od niedawna zaczęłam sie cieszyć z tej ciąży, ale lepiej późno niż wcale ;) Teraz jestem z każdym dniem szczęśliwsza i czuję, że chyba zostałam stworzona do bycia w ciąży! ;D Tym bardziej, że wszelkie możliwe dolegliwości mnie omijają (poza huśtawką nastrojów...) POZDRAWIAM!!!!

Witaj Olevka!
Miło, że się przyłączyłaś. Podaj swój termin to Cię dopiszę. Ciesz się ciążą bo to niepowtarzalne uczucie, jak dzidzia się urodzi zatęsknisz jeszcze do błogosławionego stanu.

Ja już nie mogę się doczekać większego brzuszka! Chcę żeby wszyscy widzieli mam w nim dzidziusia. Dzisiaj idę do lek sprawdzić czy jest ok. Ostatnio dowiedziałam się że można zrobić USG 4d, niestety nie wiem gdzie takie można zrobić w Krakowie. Może ktoś mnie poratuje?? Pozdrawiam

reklama
Witajcie !!!  ;D ;D
Zaglądam do was juz od jakiegoś czasu ale dziś dopiero udało mi sie zarejestrować na forum, ;D zarejestrować!!!. Mam zaszczyt dopisać sie do listy kwietnioweczek. Termin mam na ok 13 kwietnia.
Pozdrawiam !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry