reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

@Bolilol dzięki Ci za ten sierpień ❤️
ciężarnym jeszcze raz gratuluję i życzę wszystkiego dobrego oraz zdrowych, różowych bobasków 😘 za całą resztę nieustannie trzymam kciuki i wspieram, bo wciąż łącze się w bólu i nadziei 😌

Jednocześnie po 13 pełnych miesiącach na kreskach, bez oczekiwanego efektu niestety, dziękuję wszystkim za przygody😉 za rozmowy o zupie i o 💩, te żartobliwe i te bardziej poważne, czasem nawet za spiny i inne trudne rozkimny😉 czuję jednak, że na etapie, na którym jestem teraz- kreski już mi nie robią dobrze😏 już nie mam ochoty dłużej się oszukiwać, że stanie się cud, dlatego na ten moment kończę comiesięczny udział w wątku kreskowym😌 powodzenia wszystkim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Trzymaj się kochana, będę trzymała za Ciebie, za męża kciuki, wiem o czym piszesz, sama ostatnio doświadczyłam/ doświadczam skrajnych emocji związanych ze staraniami. Bywają lepsze i gorsze dni, lepszy i gorszy czas.

Liczę zobaczyć Cię niebawem na innym wątku niż kreski 🤞🤞🤞
Jesteś super kobietą ❤❤

reklama
ciężarnym jeszcze raz gratuluję i życzę wszystkiego dobrego oraz zdrowych, różowych bobasków 😘 za całą resztę nieustannie trzymam kciuki i wspieram, bo wciąż łącze się w bólu i nadziei 😌

Jednocześnie po 13 pełnych miesiącach na kreskach, bez oczekiwanego efektu niestety, dziękuję wszystkim za przygody😉 za rozmowy o zupie i o 💩, te żartobliwe i te bardziej poważne, czasem nawet za spiny i inne trudne rozkimny😉 czuję jednak, że na etapie, na którym jestem teraz- kreski już mi nie robią dobrze😏 już nie mam ochoty dłużej się oszukiwać, że stanie się cud, dlatego na ten moment kończę comiesięczny udział w wątku kreskowym😌 powodzenia wszystkim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Będzie Cię tu brakowało, ale najważniejsze jest Twoje samopoczucie 🙂 powodzenie i Tobie się przyda więc trzymam kciuk 🤞 szybkiego wylądowania na mamusiowym wątku ❤️

Ostatnia edycja:

Doskonale rozumiem co czujesz i choć smutno, że Cię tu nie będzie, to Twoje dobre samopoczucie i spokojna głowa są najważniejsze ❤️Dbaj o siebie i do szybkiego zobaczenia w innym miejscu. W końcu i nam się uda! 🤞Dziękuje, że mogłam Cię poznać ❤️

Trzymam za Was bardzo mocno kciuki. Powodzenia. 🍀🤞

@Bolilol jeszcze ja chciałam podziękować za prowadzenie sierpniowego wątku, wsparcie i wiedzę💚
Sierpień wyglada przyzwoicie, oby wrzesień był jeszcze piękniejszy.
Niezmiennie trzymam za każdą z nas kciuki! 🤞🏼🤞🏼

reklama
Cześć, mam pytanie. Robie testy owulacyjne i wczoraj kreska była leciutko jaśniejsza niż testowa a dziś już dużo bladsza. Czy to możliwie ze przegapiłam pik? Załączam zdjęcia.

Załączniki

• IMG_4643.jpeg
    IMG_4643.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 73
  • IMG_4627.jpeg
    IMG_4627.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 81
Do góry