reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magdalena25 mam nadzieję ze ten szkrabek bedzie grzeczny
zdąze urodzic i bedzie kolejna sesja juz w czerwcu

reklama
WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE!OSTATNIO BYLAM NA FORUM CHYBA W GRUDNIU, PAMIETA MNIE KTOS? WTEDY MOGLAM PISAC Z PRACY BO TYLKO TAM MIALAM DOSTEP DO INTERNETU ALE OD SWIAT JESTEM NA ZWOLNIENIU BO CIAZA ZAGROZONA, BYLAM NAWET W SZPITALU.ALE OD WCZORAJ MAM INTERNET W DOMKU WIEC MOGE PISAC CZESCIEJ, MAM SPORE ZALEGLOSCI:) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,PAPA

Martap22 fajnie, że znów jesteś i nie martw się, bo pewnie na dobre zacznie się po porodach: wymiana doświadczeń, rady... No ale już pierwszy krok zrobiony, bo pierwsza kwietnióweczka urodziła :)

Hejka Mamusie!
Dziś umyłam łóżeczko, było białe i okazało się ze troche poobijane więc postanowiliśmy je pomalować na brązowo. Właśnie mężuś w drugim pokoju to robi, mam tylko nadzieje ze farba nie zaszkodzi dzidzi, ale zanim się urodzi powinna wywietrzeć. A wczoraj wyprasowałam już ostatnią partię ciuszków i czekają sobie spokojnie w komodzie na dzidzie .
Dziś w nocy miałam straszne myśli, dziecko w ogóle się nie ruszało, wczoraj cały dzień słabo i w nocy też. Nawet się popłakałam, mąż mnie uspokojał że na pewno śpi. Rano zaczęło ładnie kopać więc chyba wszystko ok.

martap22 witaj ponownie :)
iza1, takie zastoje sie zdarzaja. Moja malutka tez tak ma - jednego dnia szaleje, a nastepnego bardzo delikarnie i rzadko sie rusza (pewnie odsypia wtedy szalenstwo ;)) Wazne, ze juz dzis Twoje malenstwo kopie.

a+t+? - wiesz strssznie się cieszę że się rusza bo już naprawdę zaczęłam panikować. Tak bardzo się boje o tą kruszynkę, zresztą tak samo jak każda z nas o swoją. Najchętniej chciałabym czuć ruchy non stop ale wiadomo że dzidzia musi kiedyś odpoczywać :)

martap22 - czesc :-)

Iza 1 , ja tez bardzo sie przestraszyłam bo 2 dni było dzieciątko za bardzo spokojne
a teraz kopie jak diabełek

hej, tez tak mam ze czasem mala szaleje 24h i spac mi nie daje:) a czasem przez 2 dni potrafi kopnac bardzo malo razy i tak slabo i wtedy tez sie martwie ale staram sie myslec pozytywnie i czekam wtedy na jakis delikatny ruch z jej strony. w ogole to ostatnio niesamowicie sie wypina i ciagle ma czkawki.

reklama
martap22 moje tez ma czeste czkawki
i tez strasznie sie wypina i rozpycha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry