reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magdalena25 mam nadzieję ze ten szkrabek bedzie grzeczny
zdąze urodzic i bedzie kolejna sesja juz w czerwcu

reklama
WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE!OSTATNIO BYLAM NA FORUM CHYBA W GRUDNIU, PAMIETA MNIE KTOS? WTEDY MOGLAM PISAC Z PRACY BO TYLKO TAM MIALAM DOSTEP DO INTERNETU ALE OD SWIAT JESTEM NA ZWOLNIENIU BO CIAZA ZAGROZONA, BYLAM NAWET W SZPITALU.ALE OD WCZORAJ MAM INTERNET W DOMKU WIEC MOGE PISAC CZESCIEJ, MAM SPORE ZALEGLOSCI:) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,PAPA

Martap22 fajnie, że znów jesteś i nie martw się, bo pewnie na dobre zacznie się po porodach: wymiana doświadczeń, rady... No ale już pierwszy krok zrobiony, bo pierwsza kwietnióweczka urodziła :)

Hejka Mamusie!
Dziś umyłam łóżeczko, było białe i okazało się ze troche poobijane więc postanowiliśmy je pomalować na brązowo. Właśnie mężuś w drugim pokoju to robi, mam tylko nadzieje ze farba nie zaszkodzi dzidzi, ale zanim się urodzi powinna wywietrzeć. A wczoraj wyprasowałam już ostatnią partię ciuszków i czekają sobie spokojnie w komodzie na dzidzie .
Dziś w nocy miałam straszne myśli, dziecko w ogóle się nie ruszało, wczoraj cały dzień słabo i w nocy też. Nawet się popłakałam, mąż mnie uspokojał że na pewno śpi. Rano zaczęło ładnie kopać więc chyba wszystko ok.

martap22 witaj ponownie :)
iza1, takie zastoje sie zdarzaja. Moja malutka tez tak ma - jednego dnia szaleje, a nastepnego bardzo delikarnie i rzadko sie rusza (pewnie odsypia wtedy szalenstwo ;)) Wazne, ze juz dzis Twoje malenstwo kopie.

a+t+? - wiesz strssznie się cieszę że się rusza bo już naprawdę zaczęłam panikować. Tak bardzo się boje o tą kruszynkę, zresztą tak samo jak każda z nas o swoją. Najchętniej chciałabym czuć ruchy non stop ale wiadomo że dzidzia musi kiedyś odpoczywać :)

martap22 - czesc :-)

Iza 1 , ja tez bardzo sie przestraszyłam bo 2 dni było dzieciątko za bardzo spokojne
a teraz kopie jak diabełek

hej, tez tak mam ze czasem mala szaleje 24h i spac mi nie daje:) a czasem przez 2 dni potrafi kopnac bardzo malo razy i tak slabo i wtedy tez sie martwie ale staram sie myslec pozytywnie i czekam wtedy na jakis delikatny ruch z jej strony. w ogole to ostatnio niesamowicie sie wypina i ciagle ma czkawki.

reklama
martap22 moje tez ma czeste czkawki
i tez strasznie sie wypina i rozpycha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry