reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje tak miało do niedawna a od wczoraj jakieś spokojniejsze, dlatego tak się martwiłam.

reklama
Ewa-a teraz bedziecie mieli chlopca czy dziewczynke?widze ze tez jestes na interku, jak cos to moj nr gg 9270922, zapraszam wszystkich do pisania

Martap22 prawdopodobnie bedzie dziewczynka, ale jestesmy przygotowani na ewentualną niespodziankę czyli chłopca :)

moje gg: 4415425

tylko ze zaraz bede uciekać bo moja pociecha jeszcze nie śpi

ale zawsze chetnie pogadam jak bede miała czas

witam!ja bede tez mamusia kawietniowa i to za...... tydzien- 04.04!!!! jejku jak ten czas szybko minal!!!!

Witaj Andzia444 :) !!!! No to jest szansa, że ci będziemy szybko kibicowały przy porodzie :)

Andziu - Milo powitac kolejna kwietniowa mamusie! Im nas wiecej tym razniej i weselej! Widze, ze termin niebawem, wiec dolaczasz do naszego malego wyscigu ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry