reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie z USG wychodzi cały czas ten sam termin, ale jak będzie w rzeczywistości to zobaczymy.
Dziewczyny trzy czy cztery dni w tą czy w drugą srtone to i tak nie ma znaczenia dzidzia i tak urodzi się kiedy uzna za stosowne. Moją Kasię urodziłam 2 tyg przed planowanym terminem.

reklama
zobaczymy jaki termin porodu wyjdzie na ostatni8m USG przed samym porodem

Rybcia, będę trzymała kciuki, żeby Maleństwo lubiło podróżować, zwłaszcza do babci w góry. W końcu same zalety takiego świeżego górskiego powietrza :)

Kochane, a u nas zapowiada się trzeci baran, bo my z mężem to dwa barany! Będzie "inwazja baranów" ??? Pisałam już, że może któreś z nas będzie miało nietypowy prezent na urodziny, bo termin jest akurat między naszymi urodzinami wyliczony (wg ostatniej @ i według owulacji w miarę się zgadzają).

Ja też słyszałam i czytałam, że termin porodu wyznaczany według pierwszych usg jest najdokładniejszy (+/- tydzień). Mi piersze usg wskazało na datę moich urodzin. Dwa dni przed terminem wg ostatniej @.

A mi raczej zawsze wychodzi podobnie 1,2 kwietnia. A sama sobie też obliczyłam na 1 kwietnia... zobaczymy

Dziewczynki idę spać! Nasprzątałam się okrutnie i brzuch mnie troszke pobolewa. Boje się, że to sprzątanko jutro odchoruję. Odezwę się chyba dopiero w poniedzialek bo teraz mój Luby podłaczy sie do kompa. Chyba że mi się uda na chwilę podskoczyć. Pozdrawiam Wszystkie mocno i ściskamy Was z Maleństwem na dobranoc!

Miłego Weekendu!!!!

ja tez znikam na kilka dni - w poniedzialek wielki dzien - przeprowadzka :)
juz nie moge patrzec na te kartony :(
na nowym lokum nie wiem kiedy bedzie net wiec odezwe sie dopiero we wtorek w pracy na chwilke :)
bawcie sie dobrze ;)

magdalena25 też mysle ze moje maleństwo polubi podruże a przekonam sie nawet w ciąży bo jade to tesciowej na święta.I zobaczymy jak to dzidzi jeszcze w brzuszku zniesie.

A wiec po wczorajszym USG wyszlo ze 14 kwietnia moje malenstwo powinno zaczac swoja pierwsza podroz w zyciu:)

reklama
ewach6 wiec jak wszystko sie ulozy to moze dzidzie beda z jednego dnia:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry