reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia wcale nie znaczy, że urodzisz w maju.
A co do byczków to są uparte, zadziorne i przekorne i niekiedy złośliwe - JESTEM BYKIEM to wiem.

Raki tez sa okropne, wiem to po moim mężu
a Gabrysia tez jest małym raczkiem

Moja Wiwi to strzelec.
Ewa, napisz mi proszę jakim dzieciaczkiem jest Gabi (bez owijania w bawełnę) - gdyby była dziewczynka to myślimy nad tym imieniem.
Ja Wiktorii nie polecam - to są małe, rozdarte uparciuchy, wszędzie ich pełno i raczej nie słuchają rodziców, ale za to tatusiów uwielbiają. Koleżanki mnie uprzedzały, ale mój mąż się uparł, że to Jego podwójne zwycięstwo: po pierwsze dziewczynka, po drugie - żyje.

A jest takie imie, ktore daje gwaranacje, ze jak nadasz je dziecku to bedzie sluchalo rodzicow?? :D

Nie wiem, ale niektóre dzieciaczki są grzeczniutki i słyszałam, że imię ma swój charakter.
Zapewniam, że wszyskie Wiktorie są "na dzikiej świni chowane" - znam kilka oprócz swojej rozrabiaki.

reklama
Jeżeli się zdecydujesz to życzę powodzenia, może Twoje maleństwo będzie wyjątkiem (przecież od reguły zawsze są wyjątki).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry