reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wlasnie widze i ta liste pamietam, tylko jakos nie znalazlam jej dzis.
aska00, jakbys mogla do mnie nicka wpisac w nawiasie (jestem ta Agnieszka z terminem na 29 kwietnia ;))

Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam :/ Chcialabym tylko poprosic o skreslenie mnie z tej listy. Cale swieta spedzilam w szpitalu i po dwoch dniach od daty narodzin stracilam coreczke. Nawet teraz chce mi sie plakac jak o tym pisze.... Jeszcze raz przepraszam , ale bardzo trudno bylo mi sie przelamac zeby tu do was napisac. 3majcie sie.

VenuS ciezko slowami jest wyrazic jak strasznie mi przykro na wiesc o tym co sie stalo :-[ calym serduszkiem jestem z Toba.

:mad:
To niesprawiedliwe! Nikomu nie powinno się to przytrafiać! Tak długo każda z nas czeka na dziecko a potem taka tragedia!
Współczuję!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry