reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witamy nowa uczestniczke, a Ty juz wiesz co Ci sie urodzi i napisz cos o sobie.
Dziewczyny, suwaczki juz wstawia. jak zamierzacie spedzic te 3 dni wolnego?

reklama
Witam ja jeszcze nie wiem co będe mieć,może jutro sie dowiem bo ide na kolejne USG.
A tak króciutko o mnie napisze jestem z Bydgoszczy i mam na imie Justyna wiek mój to 22lata jest to pierwsze moje dziecko.Pozdrawiam :laugh:

3 dni wolnego ??? jak zwykle w kazda wolna chwile wykanczamy mieszkanko zeby jak najszybciej sie przeprowadzic - dzis wstawiaja drzwi - jeszcze beda dokanczac w poniedzialek i wlasciwie cala grubsza robota zakonczone bedzie :)

Witaj Rybcia, już Cię dopisuję.
W wolne wybieram się do szwagierki - wyprawia 30 urodziny - zapowiedziałam, że ma być dla mnie lampka wina.
w niedzielę jadą do koleżanki po ciuszki dla dzidzi, razem z Wiwi nie możemy się już doczekać.

Napiszcie, proszę, jak się wstawia suwaczek, żeby sam automatycznie się pojawiał. Ja za każdym razem wchodzę na stronkę i tworzę na nowo. Trochę mam z tym roboty.
Buźka

ten adres ktory wstawiasz za kazdym razem recznie wystarczy raz wstawic w nastepujacym miejscu:
wejdz do "twoje konto", potem "dane publiczne" i wstaw ten adres w miejsce przeznaczone na "Podpis"

i gotowe :)

Cześć, dołączam do listy kwietniowych potencjalnych mamusiek. Według OM wychodzi mi 27 kwietnia. Mocno przeżywam każdy tydzień i robię wszystko, żeby nie zapeszyć - to moja trzecia ciąża i pierwsza, w której udało się zajść tak wysoko. Jestem w 18. tygodniu!!! Na razie skupiam się na dniu bieżącym, trzymajcie kciuki. Aha, jestem z Wrocławia.
magduśka

Magdusia trzymam za Ciebie kciuki, wierze, że dzidzia już Cie nie opuści :) dbaj o siebie i maluszka.
Pozdrawiam

reklama
Też mam taką nadzieję.
We wtorek 22.11. idę na USG, takie dodatkowe, więc płatne, bo mój gin - z lekka rozbawiony moją chęcią oglądania bąbla za każdym razem - twierdzi, że nie ma potrzeby i że poczekamy do 20. tygodnia. A ja koniecznie chcę zobaczyć fikania i upewić się, że wszystko jest w porządku. No i żeby mąż zobaczył, mam nadzieję, że go ruszy, bo on a takich nie okazujących uczuć. A teraz wsłuchuję się, żeby poczuć, jak się żabka rusza, ale nie wiem, czy to przez tłuszczyk, czy jeszcze nie czas, ale nie mam pewności, czy plumkania, które słysze i regulrne pulsowanie to TO czy praca trawienna?
Czy pod koniec18. tygodnia można juz określić płeć?

pozdrawiam kangurki
magduśka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry