reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witamy nowa uczestniczke, a Ty juz wiesz co Ci sie urodzi i napisz cos o sobie.
Dziewczyny, suwaczki juz wstawia. jak zamierzacie spedzic te 3 dni wolnego?

reklama
Witam ja jeszcze nie wiem co będe mieć,może jutro sie dowiem bo ide na kolejne USG.
A tak króciutko o mnie napisze jestem z Bydgoszczy i mam na imie Justyna wiek mój to 22lata jest to pierwsze moje dziecko.Pozdrawiam :laugh:

3 dni wolnego ??? jak zwykle w kazda wolna chwile wykanczamy mieszkanko zeby jak najszybciej sie przeprowadzic - dzis wstawiaja drzwi - jeszcze beda dokanczac w poniedzialek i wlasciwie cala grubsza robota zakonczone bedzie :)

Witaj Rybcia, już Cię dopisuję.
W wolne wybieram się do szwagierki - wyprawia 30 urodziny - zapowiedziałam, że ma być dla mnie lampka wina.
w niedzielę jadą do koleżanki po ciuszki dla dzidzi, razem z Wiwi nie możemy się już doczekać.

Napiszcie, proszę, jak się wstawia suwaczek, żeby sam automatycznie się pojawiał. Ja za każdym razem wchodzę na stronkę i tworzę na nowo. Trochę mam z tym roboty.
Buźka

ten adres ktory wstawiasz za kazdym razem recznie wystarczy raz wstawic w nastepujacym miejscu:
wejdz do "twoje konto", potem "dane publiczne" i wstaw ten adres w miejsce przeznaczone na "Podpis"

i gotowe :)

Cześć, dołączam do listy kwietniowych potencjalnych mamusiek. Według OM wychodzi mi 27 kwietnia. Mocno przeżywam każdy tydzień i robię wszystko, żeby nie zapeszyć - to moja trzecia ciąża i pierwsza, w której udało się zajść tak wysoko. Jestem w 18. tygodniu!!! Na razie skupiam się na dniu bieżącym, trzymajcie kciuki. Aha, jestem z Wrocławia.
magduśka

Magdusia trzymam za Ciebie kciuki, wierze, że dzidzia już Cie nie opuści :) dbaj o siebie i maluszka.
Pozdrawiam

reklama
Też mam taką nadzieję.
We wtorek 22.11. idę na USG, takie dodatkowe, więc płatne, bo mój gin - z lekka rozbawiony moją chęcią oglądania bąbla za każdym razem - twierdzi, że nie ma potrzeby i że poczekamy do 20. tygodnia. A ja koniecznie chcę zobaczyć fikania i upewić się, że wszystko jest w porządku. No i żeby mąż zobaczył, mam nadzieję, że go ruszy, bo on a takich nie okazujących uczuć. A teraz wsłuchuję się, żeby poczuć, jak się żabka rusza, ale nie wiem, czy to przez tłuszczyk, czy jeszcze nie czas, ale nie mam pewności, czy plumkania, które słysze i regulrne pulsowanie to TO czy praca trawienna?
Czy pod koniec18. tygodnia można juz określić płeć?

pozdrawiam kangurki
magduśka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry