reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny!
Proszę o dopisanie mnie do listy kwietniowych mamuś, mam termin na 18 kwietnia. To jest moja druga ciąża, mam już czteroletnią córcie Kasię. Jestem z woj. łódzkiego.

reklama
Witam wszystkie nowe przyszłe mamy.
Cieszę się, że jest nas coraz więcej... zawsze można się z kimś podzielić jakimiś interesującymi nowinkami.

O!!! Ja też przyłączę się do powitań dla nowych mamuś na bb. A tak narzekałyśmy na początku, że nas mało :)

Witaj Reniu! Jesteś trzecią podwójną mamusią. Na forum jestem ja z prawie pięcioletnią Wiktorią oraz Idzia z pięcioletnim Michałkiem. Napisz jak znosisz kolejną ciążę oraz trochę więcej informacji na swój temat: gdzie pracujesz, czy masz męża (jak go trawisz w ciąży, bo my to różnie).

Dzięki za miłe powitanie.
Troszkę opowiem o sobie, mam 32 lata jestem mężatką a dzidzia urodzi się w okolicach naszej 10 rocznicy ślubu (miły prezencik). Nie wiem jeszcze czy to chłopczyk czy dziewczynka choć coś mi podpowiada,że dziewczynka. Może dowiem się na kolejnej wizycie 7 grudnia. Moja córcia bardzo chce mieć siostrzyczkę już wymyśla dla niej imiona,nie wiem co będzie jak będzie chłopczyk moich tłumaczeń, że tak może być nie przyjmuje do wiadomości.
Obecnie jestem już na zwolnieniu lekarskim, nie dlatego że nie chce mi się pracować, ale dlatego że w pracy mam kontakt z różnymi chemikaliami a w ciąży jest to nie wskazane (w tej firmie jest to normalne że kobiety w ciąży prawie od początku sa na zwolnieniu). Tak więc mam dużo wolnego czasu aby posiedzieć przy komputerze. Cieszę się że znalazłam grupke dziewczyn kłóre doznają obecnie podobnych przeżyć co ja, fajnie jest wymieniać się swoimi lękami i młymi doznaniami związanymi z ciążą.
Pozdrawiam

Moja Wiwi na początku też nie przyjmowała do wiadomości, że to może być chłopczyk (pragnęła siostrzyczki), ale po długich rozmowach, tłumaczeniach (pokazuję jej różne zdjęcia dzieci w gazetach) zaczyna przyjmować do wiadomości, że to może być braciszek. Narazie nie jest zazdrosna, wręcz odwrotnie, przybiega do mnie, tuli się do brzuszka, nasłuchuje i cieszy się jak dostanie małego kopniaka w ucho (na dziecko mówi "bulgotek"). Ogólnie idylla, ale wiem, że to tylko do czasu. Później podzielimy się z mężem obowiązkami nad dwójką dzieci, żeby szczególnie Wiwi nie czuła się odrzucona.

czesc,dawno mnie nie bylo i mam troche zaleglosci:) ale to dlatego ze mam mnostwo pracy w pracy i w domu.ostatnio nie czulam sie najlepiej,ale teraz troche sie polepsza choc od wczoraj znowu cos mnie kluje.ale najwazniejsze-czuje juz ruchy dziecka,rzadko i bardzo delikatnie,ale dlugo na to czekalam.

Cześć Dziewczyny,
Chciałabym się również dołączyć do Kwietniówek, termin mam na 8, niedawno znalazłam to forum i stwierdziłam, że jest ciekawe.
Mam 26 lat, mieszkam na Mazurach i spodziewam się dziecka po raz pierwszy, jesteśmy z mężem 2 lata po ślubie, starania nasze nie były długie, można powiedzieć, że stało się to dość szybko. Oboje bardzo się cieszymy. Pozdrawiam Was serdecznie, Pa
Klara 79

reklama
Witaj Klaro w naszym gronie. Ja jestem rok młodsza ale staż małżeński mam taki sam. Zapraszamy do częstego odwiedzania

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry