reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
to teoria Asi - chodzi o to, ze jak nie robi się brązowa kreseczka na brzuchu to chlopczyk, a jak jest to dziewczynka

mi sie jeszzce nie robi!!!!!!!!!!! jestem juz w 15-16 tyg i chyba powinna wiec moze te moje przeczucia co do chlopca sa prawdziwe;)

a wg mnie bedzie to chlopak,takie mam przeczucie,ale zobaczymy.ostatnio nie wstawia mi suwaczka pod wypowiedzia, a mam wstawione w podpisie zeby wstawialo automatycznie.

no wlasnie co z tymi suwaczkami????mi tez nie wyswietla

LASKI POCZULAM PUKANIE LECIUTKIE NA DOLE BRZUCH PZREZ CHWILA!!!! TO MUSI JUZ BYC BOBAS!!!!!!!!

Ja też jeszcze nie wiem. Będę molestować lekarza na USG w przyszłym tygodniu. "Czaruję" na córeczkę. Bardzo chcę dziewczynkę! Jak "robiliśmy" dzidzię to byłam tuz przed jajeczkowaniem więc są większe szanse na kobitkę. Zobaczymy, wazne żeby zdrowe było!
A w sobotę Mężuś zabiera mnie na zakupy!!!! Wreszcie kupię sobie spodnie, marzą mi się czarne sztruksy na brzuszek. W Łodzi są tylko trzy dobre sklepy z odzieżą dla ciężarówek a wysyłkowo nie chcę kupować bo nie dość, że dość szeroka jestem to jeszcze wysoka i wszystko muszę długo mierzyć. Zazdroszcze dziewczynom z Wawy. Tam chociaż są sklepy sensowne. Jak coś kupię to napewno się pochwalę!
Przy okazji: dzięki za dobre słowo! Już mi lepiej. Dobrze mieć kogoś takiego jak Wy, bo facet nie zawsze zrozumie! DZIĘKI!

DZIEKUJE MOJA TY IRELAND:):):)

ja tez chodze juz jak "uboga stajenka"
kumpela uszyla mi coprawda spodnie ale one sa tylko do dlugich swetrow ktorych ja nie posiadam bo zawsze wolalam cos mini
spodnie typowo ciazowe tu gdzie mieszkam sa ok ale na 8 mies ciazy!!!!
musze sie wybrac do poznania choc nie mam pojecia gdzie tam sa sklepy dla ciezaroweczke;) i czasu nam braknie bo jak mamy wolne przedpoludnie to sie nie cche bo to czasu troche potrzeba a ja nie mam tyle sily by latac jak zwariowana i szukac spodnii!!!
mam nadzieje ze szybko cos poszkam
aaaa i szyja mi sie spodnie takie dresowe z ciepplutkiego polaru - nie moge sie ich doczekac:):)
powodzenia w zakupach (ja w sobote 10 godzin bede w szkole - ratunku!!!)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry