reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pa dziewczyny, do wtorku!
Jestem choreńka i idę na zwolnienie, mam antybiotyk. pa pa

reklama
Trzymaj sie Asiu! Zdrowiej szybciutko i nie zapomnij tez o domowych sposobach napewno nie zaszkodza.

Asieńko dbaj o siebie i o dzidzie. Idz wylez sie w lozeczku. Caluje pa.

Domowe ciepełko na pewno ci pomoże :) Wracaj szybko do zdrówka!

Witajcie.Na imię mam Agnieszka i mam termin 7 kwietnia.Jestem już mamą 10 letniego faceta - szczęśliwego że będzie miał rodzeństwo.Niestety ciążę mam zagrożoną i od samego początku karmią mnie Duphastonem i nie pozwalają chodzić.Dlatego bałam się cieszyć i chwalić zbyt wcześnie.Ale teraz już najgorsze za mną.Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.

Witaj Agnieszko w naszym gronie.
Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Ja tez od poczatku "jechałam" na Duphastonie ale od 4 dni juz mi pozwolili odstawic. Na szczescie nie musialam lezec i caly czas chodzilam do pracy.

A mi bardzo brakuje pracy - wyjścia z domu i kontaktu z ludźmi.Od połowy sierpnia jestem na zwolnieniu i okupuję łóżko.Moje chłopaki robią zjazd z domu - jeden do pracy.drugi do szkoły,a ja nie mam się do kogo odezwać.Ale w czwartek widzieliśmu na USG naszą wiercipiętę-to było coś pięknego.Ma 6,5 cm i nieźle fika w moim brzuchu.Pozdrawiam

reklama
Hej!

Też jestem na zwolnieniu. Mam zagrożoną ciążę, gdyż mam torbielkę. Na początku miala wielkość grejfruta! (8cm). Lekarz dał mi luteinę. Chodzę co chwila na usg i na szczęście się zmniejsza. Ale jak nie zniknie do 16go tygodnia to czeka mnie operacja. Panicznie się boję... Ale wierzę, że będzie dobrze :)

Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry