reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj Natalka :)
Mamy bardzo blisko terminy, ja mam na 21 kwietnia a w zasadzie na 20 kwietnia po ostatniej wizycie u lekarza :)

Asiu jak znajdziesz chwilkę to możesz mi zmienic termin ? :) Dziekuje.

ASIU działasz jak błyskawica ;D
Dziekuje :-*

Słuchajcie kwietniowe mamusie już kiedys o tym pisałam, moze stworzymy jeden temat np.Kwietniowe mamy i to bedzie nasz temat główny?? Bo brakuje u nas takiego głownego tematu o wszystkim i o niczym? Czekam na wasze propozycje.

Aniu, jest przecież wątek "pogaduszki" - można na nim pisać o wszystkim. Jednakże jak masz ochotę na dodatkowy wątek to nie ma sprawy: załóż go i opisz co chciałabyś, żeby się w nim zawarło.
Zauważyłam, że ostatnio dziewczyny są trochę ospałe i mało piszą. Może nie mają czasu???

No, i żeby nas bylo coraz wiecej bo w ilosci to slabe jestesmy!
I fak strasznie malo piszemy. To skandal zeby majowki nas juz wyprzedzily a moze i czerwcowki (musze sprawdzic).
Wiec piszcze o wszystkim i o niczym. Ja tez zaraz zaczne nowy watek, ktorego juz nie moge sie doczekac... Zakupy

reklama
Widzę, że wszystkie się już nieźle zaprzyjaźniłyście. A ja taka spóźniona! Mam nadzieję, że nadrobię! Nie wiem jak długo będę się udzielać, bo grozi mi szpital a dziś jak już mogłam usiąść do kompa to właśnie źle się czuję i muszę sie polożyć. Pociecha jedna: niedługo laptop będzie w domu to w łóżku też będę mogła pisać. :-) A wogóle to jest ktoś z Łodzi i okolic? Pozdrawiam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry