reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie,
O widze , że robi się nas coraz więcej :) Super :)
Ja ostatnio mało piszę bo jestem chora, a dzisiaj na domiar złego musze z moim przeziębieniem siedzieć w pracy, no ale cóż, jakoś musze wytrzymać.
Pozdrowienia dla wszystkich kwietniowych mam :)

reklama
Hej!

Mam na imię Kasia. Dziś dostałam link do tej strony i od razu postanowiłam się zapisać. Mój maluszek jest planowany na 5 kwietnia  :)

Fantastycznie, że jest nas coraz więcej :)
Anek uważaj na siebie, a w zasadzie nie tylko na siebie! Wracaj czym prędzej do zdrówka :)
Pozdrowionka dla kwietniowych ciężarówek

Witaj Żuczku!
Dopisuje Cię do listy!
Olevka podaj swój termin bo musze go uzupełnić.

Madzia!
Zdjęcia z usg 3d i 4d są wspaniałe. Jednakże w mojej okolicy pewnie nie ma takiego sprzętu. Cóż, przy takim usg. wcześnie można wiedzieć jaką niespodziankę ma się w brzuszku.

Niestety ja tez w Krakowie nie moge nigdzie znalezc. Wiem ze robia w W-wie w jednej klinice, ale jak na razie nie wybieram sie... ;) na razie! Zobaczymy moze jakis wyjazd sluzbowy...

Witajcie :)

Mi już trochę przeziębienie mija, ale nadal czuję się kiepsko i musze chodzić do pracy :(

Wiecie jak to miło że te nasze forum kwietniowe zaczyna ożywać :)

Magdaleona dzięki za link.

reklama
@Magdaleona
Wydaje mi się, że w tak dużym mieście jak Kraków napewno cos takiego jest. Poszukaj może jakieś prywatnej przychodni ginekologicznej czy czegoś podobnego tam powinno to być np. www.cm-lim.com.pl

W Warszawie z tego co słyszałam jest w kilku miejscach.
Też myślałam, żeby sobie zrobić takie usg i pewno zrobie tak w połowie ciąży :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry