reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-) Ja w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do gina, teraz też chodzę prywatnie tylko, że do innego. Taaaakie miałam fajne plany powiedzieć o ciąży dopiero na święta, a tu zonk ;-) Ojciec (z nim mieszkamy) był dziś w przychodni i pielęgniarka (znajoma) dała mu moje wyniki. A że okazały się takie sobie to zaczęła mu mówić, co mam powiedzieć ginowi, no bo to ciąża i w ogóle..... i wydało się Nie powiem - ucieszył się, ale znając go - jutro cała rodzina wiedzieć będzie - chociaż zaznaczyłam, że ma nikomu nie mówić.
A moje wyniki moczu są beeee :-( mam za dużo leukocytów i nie mogę dodzwonić do mojego lekarza - nie ma takiego numeru - kurde jak nie ma, zawsze przecież był. On jest ordynatorem w szpitalu - myślicie, że mogę zadzwonić z tymi wynikami? Od razu zadzwoniłam do męża i powiedział, że może do tego lekarza wpaść i mu powiedzieć, ale czy lekarz bez badania, po samych wynikach coś mi przepisze? Kurcze znowu mam stresa :-(
no pewnie że po samych wynikach coś ci przepisze, przecież cię badał, zlecił wyniki, to teraz zobaczy co i jak, albo skieruje na dodatkowe badania. idź do niego jak najszybciej
wróciłam ze sklepów, kupiłam sobie dwa sweterki, jeden "przyszłościowy" taki a'la nietoperz, zmieści brzuszek zmęczyłam się przy tym masakrycznie
zrobiłam tabelkę, wklejona w nowym wątku. wszelkie sugestie, jak ją poprawić, jakie kolumny dodać, usunąć, kogo dopisać/wykreślić, poproszę na pw!
kiedy powstanie wątek zamknięty sugeruję dodać imiona i nr telefonów
Ostatnia edycja:
Witam
Pola no ja musze ci powiedziec ze piersi mam delikatnie wrazliwe...tez sie zastanawialam ze wszystko jest ok...ale widze ze duzo z Was niema boli...!
Anecznik trzymam kciuki za wizyte i czekam na dobre wiesci
Ja w pierwszej ciazy niewymiotowalam no chyba ze po witaminach bleee ale mialam zgage do 12 tyg;/ a teraz narazie cisza....w sumie to dopiero poczatek...
Pola no ja musze ci powiedziec ze piersi mam delikatnie wrazliwe...tez sie zastanawialam ze wszystko jest ok...ale widze ze duzo z Was niema boli...!
Anecznik trzymam kciuki za wizyte i czekam na dobre wiesci
Ja w pierwszej ciazy niewymiotowalam no chyba ze po witaminach bleee ale mialam zgage do 12 tyg;/ a teraz narazie cisza....w sumie to dopiero poczatek...
pola.
Dziewczyny mnie też nie bolą piersi, ale w pierwszej ciąży to była masakra!!!!!
venus, ja mam dokładnie to samo. dlatego w tym cyklu byłam pewna, że się nie udało bo nie czułam się tak jak w poprzedniej ciąży. a jednak
haust
zrobiłam tabelkę, wklejona w nowym wątku. wszelkie sugestie, jak ją poprawić, jakie kolumny dodać, usunąć, kogo dopisać/wykreślić, poproszę na pw!
kiedy powstanie wątek zamknięty sugeruję dodać imiona i nr telefonów
piękna tabeleczka :-)
Haust, ile masz tych leukocytow? Pozostałe parametry w normie?
20-40 :-( pozostałe parametry w nromie
Ostatnia edycja:
haust
Haust, ile masz tych leukocytow? Pozostałe parametry w normie?
20-40 :-( reszta idealnie w normie
pola.
20-40 :-( reszta idealnie w normie
myślę, że lekarz coś ci przepisze, ale do czasu wizyty pij ogromne ilości wody i zajadaj się żurawiną.
reklama