Heda
Fanka BB :)
Hej, hej... Ile mają starszaki?Hey po raz 3 zostane mam po 7 miesiącach zaszlam znowu w ciaze wielodzietna rodzina bedzie bardzo sie stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, hej... Ile mają starszaki?Hey po raz 3 zostane mam po 7 miesiącach zaszlam znowu w ciaze wielodzietna rodzina bedzie bardzo sie stresuje
Gratuluje.Hey po raz 3 zostane mam po 7 miesiącach zaszlam znowu w ciaze wielodzietna rodzina bedzie bardzo sie stresuje
GratulacjeHey po raz 3 zostane mam po 7 miesiącach zaszlam znowu w ciaze wielodzietna rodzina bedzie bardzo sie stresuje
Gratuluję! Dzieci jeszcze małe, ale dasz radę. Między moimi starszymi jest taka różnica, czyli 16 miesięcy. Jak urodziła się najmłodsza to mieli 3 i 4 lata.Najstarszy za 4 miesiace ma 3 latka a drugi 7 miesięcy
Plus tej sytuacji taki że będą się razem bawić. PrY takiej małe różnicy łatwo o wspólne zainteresowania. Ja mam 3 dzieci z 2 lata. Bliźniaczki mają 4lata i młodsza 2. Do tego każda ma jakąś terapię, i tylko krążę między logopeda i fizjo.Najstarszy za 4 miesiace ma 3 latka a drugi 7 miesięcy
Witamy, dasz radę u mnie między starszakami rok i 3tyg różnicy a teraz to już nastolatki...Hey po raz 3 zostane mam po 7 miesiącach zaszlam znowu w ciaze wielodzietna rodzina bedzie bardzo sie stresuje
Chłopcy, dziewczynki co za różnica byle zdrowe i rozbrykane [emoji85][emoji85][emoji12]Tylko ja mam 2 chlopcow