reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

jazza: oj tak, niektórzy ludzie nie potrafią pojąć, że pracując w zespole trzeba grać zespołowo i myśleć o tym jak moje działanie wpływa na innych i co się stanie jak nawalę :/ Może facet zrozumie. Ja też widziałam kolesia w krotkich spodenkach ;D A zimą to są ludzie co noszą podwinięte spodnie do tenisówek :D Ja nie wiem, że im po kostkach nie wieje :| No ale może faktycznie ludzie różnie odczuwają te temperatury :) Ale miałaś początek dnia :| Mam nadzieję, że chociaż koniec będzie udany :) A że się zapowiada, że będzie miło to przynajmniej dobrze weekend zaczniesz :D

anula: ja w najdłużej kolejce to chyba też w banku stałam...nawet zakupy świąteczne nie powodują takich kolejek jak banki :D No czasem poczta próbuje przebić bank :D

reklama
Jazza no to niezle z tymi budzikami, a moze dzwonily a wy zadusiliscie?;-)

A mi sie cos wydaje ze owu w tym miesiacu niebedzie...sluzu kiepsko:/ dzis 20 dc temp niska...

A niespodzianke dzis mialam jak z pracy wrocilam M na mnie czekal;-)

Dzień dobry ....

Jula fajnie ze mezu zaskoczył cie ;-) a ovu pewnie z cichacza przybyla ;-) i zrobi ci wiosenna niespodzianke ;-)

Kurcze coraz Większe cyrki z mlodym. .. i z jego zasypianiem .... mowi ze duchy ma w pokoju .... często o śmierć pyta .... naczytakam się wczoraj ze to sa lęki i tak reaguje bezsennoscia ..... ze to trzeba przetrwać i tyle .... rozmowa nie wystarcza bo go to nie satysfakcjonuje .... juz sama nie wiem .... strasznie to meczace ....

Dlugo dzisiaj pospalam i glowa mi peka
.. zresztą deszczowo dzisiaj ....

Wieczorem ide na Babske spotkanie .....

Anula;-) chcialabym zeby byla ale szczerze watpie ze jest:/
Ale zaraz to sprawdze czekam w kolejce do lekarza;-)
A to fajny wieczor cie czeka;-)
Kurde no chyba pozostaje przeczekac...moja corka pyta o niebo...co tam robia i wogole...
Moge sobie wyobrazic ze to meczace..
W sumie ostatnio moja mala tez mowila ze duchy jej sie snily i wogole:/

Ja jutro wstaje o 4 i po pracy jedziemy na mecz wiec niebede dostepna pewnie...

A wiec nie jest tak zle;-)

Pomimo ze dzis 21dc to jest pecherzyk ladny 16,2 mm na prawym wiec jest nadzieja , endometrium 11 mm wiec tez piekne;-) ovu niby za 3 dni... i z tym gorzej bo M raczej niebedzie, ale wiadomosci sa dobre;-)
W srode ide skontrolowac czy juz po;-)

Cześć dziewczyny,

julia: miło jak tak mąż zaskoczy pozytywnie :) Cudowne wieści przynosisz kochana :D Bardzo dobre wiadomości, znaczy, że organizm zaczyna coraz lepiej pracować :D Od razu się humor poprawia. Nawet jak nie będzie męża dokładnie w owu to zawsze przed jest też dobrze :)

anula: kurcze szkoda, że ten młody tak się męczy a przy okazji i ciebie :( Dobra wiadomość jest taka, że w końcu przejdzie...tylko najtrudniej przetrwać do tego czasu :( Babskie spotkanie ci troche powinno rozruszać i humorek poprawić. Mnie głowa też pobolewa...od kilku dni, niech te zmiany pogody się wreszcie skończą :/

U mnie 9dc, więc rozpoczęte mam dni płodne. Przy moich 27 dniowych cyklach to owu może być wcześnie...Coś mnie jajniki pobolewają, więc może faktycznie się zbliża.

Udanego dnia :)

Jugoslawa zazdroszcze ci tak szybkich owulacji;-)
Zaciskam kciuki&&&&&

Ja troche musze sie Sie naczekac haha;-)

Ogolnie gin mowil ze prawdopodobnie na lewym mam zrosty

Ja zalegam w lozku po obiadku, wieczorem mamy gosci a ja na rano ide wiec kiepsko to widze:/

reklama
julia: może uda ci się podłapać jakąś drzemkę przed wieczorem? Zawsze to trochę tej regeneracji...Zrosty? I dlatego owu z niego nie ma? A co do szybkich owu: to mam nadzieję, że tym razem będzie pełna owu :) A ty kochana działaj działaj :D &&&&&&&&&&&&&

Do góry