reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Moja zasypia przy cycu i wędruje do łóżeczka. Przez akrobacje budzi się czasem po 3h ale normalnie to śpi ok 8h. Potem (jest to zwykle 4 rano) biorę ja na cyca do łóżka i czasem uda się dospać nawet do 7-8 rano.

reklama
Taka mamusia jest pyszna!!!

Załączniki

• 1447942875829.jpg
    1447942875829.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 86
Witajcie dziewczyny, troszkę dawno nie pisalam- ale przeprowadzalismy się, wiec pełne zamieszanie :/ ale już po :) czytałam Was cały czas, ale żeby coś napisać brakowało ręki ;)
Moja córcia ma już 4.5 miesiąca. Od tygodnia ma ten sam problem co Wasze dzieciaki - budzi się na cyca co 2h - masakra. A jak na wezmę do łóżka to śpi pięknie :/ tak czy tak cierpliwie ja odkładam, dopiero jak mąż wstaje o 6 do pracy, biorę mała na jego miejsce. Wtedy śpi do 9 :) To chyba jakiś skok. Mam nadzieje ze szybko minie, bo spanie na raty to dla mnie katorga! Czekamy teraz na pierwszego zabka, bo dziąsła ma spuchniete i jak coś twardszego przygryzie to jest mega płacz. Poza tym jest mega wesołym dzieckiem i mało płacze :) pozdrawiamy Ciocie :)

Jeju dziewczyny, współczuje tych nocy.. Ja mam "nerwa" jak mały wstanie o 6 a nie po 7 jak to przeważnie bywa hihi ;-) Chociaż też mieliśmy parę takich nocy po szczepieniu, że wstawał co 2 godziny. Na szczęście wszystko wróciło do normy. Mój też tak rękę mi zasysa, kupiłam ten smoczek - gryzak, ale tylko chwilę się nim pobawi i wywala. aa.jpgbb.jpg No i misio zaczyna sam siedzieć <3

Załączniki

• aa.jpg
    aa.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 89
  • bb.jpg
    bb.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 80
reklama
złote dzieci <3 żebym tylko jeszcze starszego nie musiała do szkoły zaprowadzać :-) Dobrze, że tatuś w domu o tej porze to czasem zawiezie do szkoły Marcelka, a ja mogę pospać dłużej z Szymkiem

Do góry