reklama
michasia30
Fanka BB :)
kornelia1802
Ale wampir!!
Moja też gryzie i drapie i za włosy ciąga
Moja też gryzie i drapie i za włosy ciąga
michasia30
Chyba ssanie mojej ręki daje jej ulgę w swędzacych dziaslach
Witajcie dziewczyny, troszkę dawno nie pisalam- ale przeprowadzalismy się, wiec pełne zamieszanie :/ ale już po czytałam Was cały czas, ale żeby coś napisać brakowało ręki
Moja córcia ma już 4.5 miesiąca. Od tygodnia ma ten sam problem co Wasze dzieciaki - budzi się na cyca co 2h - masakra. A jak na wezmę do łóżka to śpi pięknie :/ tak czy tak cierpliwie ja odkładam, dopiero jak mąż wstaje o 6 do pracy, biorę mała na jego miejsce. Wtedy śpi do 9 To chyba jakiś skok. Mam nadzieje ze szybko minie, bo spanie na raty to dla mnie katorga! Czekamy teraz na pierwszego zabka, bo dziąsła ma spuchniete i jak coś twardszego przygryzie to jest mega płacz. Poza tym jest mega wesołym dzieckiem i mało płacze pozdrawiamy Ciocie
Moja córcia ma już 4.5 miesiąca. Od tygodnia ma ten sam problem co Wasze dzieciaki - budzi się na cyca co 2h - masakra. A jak na wezmę do łóżka to śpi pięknie :/ tak czy tak cierpliwie ja odkładam, dopiero jak mąż wstaje o 6 do pracy, biorę mała na jego miejsce. Wtedy śpi do 9 To chyba jakiś skok. Mam nadzieje ze szybko minie, bo spanie na raty to dla mnie katorga! Czekamy teraz na pierwszego zabka, bo dziąsła ma spuchniete i jak coś twardszego przygryzie to jest mega płacz. Poza tym jest mega wesołym dzieckiem i mało płacze pozdrawiamy Ciocie
julia2s
Jeju dziewczyny, współczuje tych nocy.. Ja mam "nerwa" jak mały wstanie o 6 a nie po 7 jak to przeważnie bywa hihi ;-) Chociaż też mieliśmy parę takich nocy po szczepieniu, że wstawał co 2 godziny. Na szczęście wszystko wróciło do normy. Mój też tak rękę mi zasysa, kupiłam ten smoczek - gryzak, ale tylko chwilę się nim pobawi i wywala. No i misio zaczyna sam siedzieć <3
Załączniki
michasia30
Nie licząc faktu że mam sen na raty to ja nie narzekam bo moja mala śpi do 8,9
julia2s
Mój wstaje koło 7 tylko na cyca, później 8-9 pobudka znowu zjada chwilę się pobawi i dalej spać. Swój dzień tak na dobre rozpoczyna kolo 11 więc nie mogę narzekać
michasia30
Mój wstaje koło 7 tylko na cyca, później 8-9 pobudka znowu zjada chwilę się pobawi i dalej spać. Swój dzień tak na dobre rozpoczyna kolo 11 więc nie mogę narzekać
No to ja coś w ten deseń mam;-)
reklama
julia2s
złote dzieci <3 żebym tylko jeszcze starszego nie musiała do szkoły zaprowadzać :-) Dobrze, że tatuś w domu o tej porze to czasem zawiezie do szkoły Marcelka, a ja mogę pospać dłużej z Szymkiem