Dokładnie u nas tez lekka anemia i kazali sie nie przejmować.Ola nasze dzieci są w wieku kiedy jest fizjologiczna anemia, dlatego póki co podejdź do tego ze spokojem i poczekaj na opinie lekarza.
reklama
Walczę dalej ze swoim gardłem... kurcze znowu antybiotyk dostałam ;/ Od czerwca to już trzeci, drugi na gardło (jeden w szpitalu na pęcherz), a dawniej latami nie brałam antybiotyków.
H. dalej nie chce smoczka, kolejny spacer, z którego wracałam biegiem W dzień jest nieodkładalna, na leżaczku się cieszy, ale jak wyjdę z pokoju na chwilę to płacze... nie jestem w stanie nawet prania sobie powiesić, ciężko kanapkę zrobić... Nie chce dalej spać inaczej niż przy cycu w dzień, jak próbuję ją do łóżeczka odnieść to się budzi.. Wczoraj cały dzień nie spała i jak usnęła wieczorem to spała 11h...... Ja widzę po niej, że cyca to ona czasem tylko potrzebuje possać no 2 min i już śpi i gdyby zechciała znowu smoczka to byłaby ulga...
H. dalej nie chce smoczka, kolejny spacer, z którego wracałam biegiem W dzień jest nieodkładalna, na leżaczku się cieszy, ale jak wyjdę z pokoju na chwilę to płacze... nie jestem w stanie nawet prania sobie powiesić, ciężko kanapkę zrobić... Nie chce dalej spać inaczej niż przy cycu w dzień, jak próbuję ją do łóżeczka odnieść to się budzi.. Wczoraj cały dzień nie spała i jak usnęła wieczorem to spała 11h...... Ja widzę po niej, że cyca to ona czasem tylko potrzebuje possać no 2 min i już śpi i gdyby zechciała znowu smoczka to byłaby ulga...
Leanetta
Wdrożona
Triade, u mnie prawie to samo. Żaden smoczek nie wchodzi w rachubę. Czy to uspokajacz czy butelkowy. Aż mnie ciarki przechodzą na myśl co to będzie za jakiś czas jak mały będzie musiał przejść na butelkę ta męczarnia z karmieniem łyżeczka... Ale cóż, na dzień dzisiejszy staram sie jakoś radzić czyli: kładę sie z nim na łożku (leżymy na boku, mały brzuszkiem do mnie) cyc do buzi i sobie ciuma. Jak zaśnie, delikatnie wyciągam cyca i wstaje cichutko, bezszelestnie ;-) i on zostaje w łożku i śpi. Jak sie nie uda i sie wybudza po wyciągnięciu cyca to albo jeszcze trochę czekam, aż mocniej zaśnie albo mam przygotowany smoczek (kupiłam takie Beaba wg mnie najbardziej sa podobne do sutka, a wypróbowałam wiele włącznie z Soothie, który u nas zawiódł) który momentalnie wkładam do buźki po wyciągnięciu cycka, tak żeby odbyło sie to wpółśnie. Tylko trzeba ten smoczek jak już załapie podeprzeć czymś np pieluszka, żeby z kolei nie siedzieć i go nie podtrzymywać
martyska1223
Fanka BB :)
My po 2 szczepieniu.. Majka ma 62 cm i 6 kg już ładny klocuszek jest. Płakała tylko po wyciągnięciu igły, a teraz ogląda szpital i się śmieje ja na 15 mam fryzjera a z młodą będzie teściowa, będę siedzieć jak na szpilce
reklama
michasia30
Fanka BB :)
My po 2 szczepieniu.. Majka ma 62 cm i 6 kg już ładny klocuszek jest. Płakała tylko po wyciągnięciu igły, a teraz ogląda szpital i się śmieje ja na 15 mam fryzjera a z młodą będzie teściowa, będę siedzieć jak na szpilce
Wiedzialam że o czymś zapomniałam...nie widziałam fryzjera od 10 miesięcy!!! Jak można się tak zapuscic!! Dzięki Martyska ;-)