reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Swoją drogą nie zły wynik saaame cesarki jedyny rodzynek do Julia hmmm...
Bo to poczatek, większośc to dlatego ze coś sie działo. Porozpakowujemy się naturalnie w swoich terminach ;-)
madziuuula87
a u mnie jedyne co można zmienić to że termin mam na 6 lipca
już mi też się nie śpieszy przez ten upał od czwartku ma się ochłodzić troszkę więc jak do tej pory sie małą nie śpieszyła to już niech posiedzi te parę dni sobie;-)
angi pozazdrościć grzecznego synia :-) a sprawdziło się wam dziewczyny z maluszkami że jak w brzuszku było maleństwo bardzo aktywne to i teraz też ??? moja na etapie brzuszkowym to bardzo leniwa mam nadzieje ze i jak sie urodzi to będize taka spokojna:-)
już mi też się nie śpieszy przez ten upał od czwartku ma się ochłodzić troszkę więc jak do tej pory sie małą nie śpieszyła to już niech posiedzi te parę dni sobie;-)
angi pozazdrościć grzecznego synia :-) a sprawdziło się wam dziewczyny z maluszkami że jak w brzuszku było maleństwo bardzo aktywne to i teraz też ??? moja na etapie brzuszkowym to bardzo leniwa mam nadzieje ze i jak sie urodzi to będize taka spokojna:-)
asienka.k1
Ja juz bym mogła rodzic. W dwupaku juz nie daje rady. W nocy u nas burza była ale nic nie zmieniła. Pogrzmialo i powiało, niestety nie popadalo. Na zewnątrz nadal powietrze jak zupa.
martyska1223
Ja juz mam dość tych nocek, jeszcze kilka takich i wyląduje w psychiatryku- sikac chodzę co chwile, brzuch twardy jak kamień nie idzie się podnieść z łóżka, gorąco, no masakra jakaś. Dzisiaj wstałam i znowu coś ze mnie leci juz 2 razy zmieniłam majtki no i z biegunka byłam raz w toalecie -kurde niech to będzie co trzeba a nie jakies zmylki ciagle... u nas deszcz lał przez 10 minut a teraz znów duchota :/
klaudia81.81
Ja juz mam dość tych nocek, jeszcze kilka takich i wyląduje w psychiatryku- sikac chodzę co chwile, brzuch twardy jak kamień nie idzie się podnieść z łóżka, gorąco, no masakra jakaś. Dzisiaj wstałam i znowu coś ze mnie leci juz 2 razy zmieniłam majtki no i z biegunka byłam raz w toalecie -kurde niech to będzie co trzeba a nie jakies zmylki ciagle... u nas deszcz lał przez 10 minut a teraz znów duchota :/
Mysle Martyska ze juz lada chwila...
Ja siedze pod ip juz pol godziny i czekam. Alez masakrycznie goraco !!!
michasia30
Julia i ewelak
martyska1223
Mysle Martyska ze juz lada chwila...
Ja siedze pod ip juz pol godziny i czekam. Alez masakrycznie goraco !!!
Ciągle mam taką nadzieję i ciągle wszystko ustaje .. ale w końcu jak mnie złapie to się zdziwię
reklama
EwciaZ
No ale mamy już 2 cesarki w terminie, a pewnie jakaś się jeszcze przydarzy. No i mamy jeszcze na pewno 5 cesarek planowanych. Szczerze mnie to załamuje, bo bardzo wierzę w przewagę porodu naturalnego. Na pewno części tych cesarek można było uniknąć, ale cóż... W Polsce chyba statystycznie cesarek jest prawie 50%, więc prawdopodobnie osiągniemy podobny wynik.
Angi wszystkiego najlepszego dla córci!!
Angi wszystkiego najlepszego dla córci!!