klaudia81.81
Fanka BB :)
Miq super zdjecia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chwaliłam się Wam, że miałam sesję brzuszkową? Jak nie to się pochwalę
Pani olga hehe u nas to samo przy skladaniu lozeczka nie chcialy nam sie wkrecac sruby od tej czesci pod materacem, myslelismy ze z gwintami cos nie teges klocilismy sie ze szok, mama tylko chodzila i uspokajala, skonczylo sie na tym ze moj P mial isc do castoramy bo mamy niedaleko i jak juz sie ubieral to ja na sile, uparta i na maksa wkurzona bawilam sie tymi srubami i odziwo weszly jak w maslo, rozebral sie i raz jeszcze na spokojnie sprobowalismy to dno zamontowac i bez problemu skrecilismy wszystko jak nalezy a jeszcze 5 minut dluzej to niedojze moj poszedlby niepotrzebnie do budowlanego to jeszcze bysmy sie tez pozabijali
witam, ja po wizycie.. z lekka rozczarowana.. Maluszek waży 1700g, miałam ktg, wszystko wporządku tętno ok 150 uderzeń.. po za tym szyjka mi się skróciła i dostałam luteinę 3x dziennie. mam dużo wypoczywać i nie dzwigać.. po za tym zakaz seksu..( chociaż u mnie i tak rzadko kiedy był).. trochę się martwie by Patryk za bardzo się nie spieszył.. niech poczeka jeszcze do 36tc..
ja się zastanawiam nad jednym termometrem, teraz nie pamiętam marki, który jest do czoła i ucha, ale można nim też mierzyć temperaturę jedzenia i wody, kosztuje bodajże 80 zł. ale na początek chyba wybiorę zwykły elektroniczny z miękką końcówką, a potem się najwyżej dokupi. przewijaka nie kupowałam, bo to dla mnie zbędny wydatek. tak samo nie kupowaliśmy wanienki, podstawki do kąpieli, laktatora, aspiratora (tylko gruszkę)... wychodzę z założenia, że dokupię te rzeczy, jeśli będę ich potrzebowała, bo tak wydawać kasę na zaś to szkoda.