reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

A ja już jestem po wizycie. Mała waży 1949g ( 32 tydz i 3 dni - wg Pani doktor ), na szczęście jest już główką w dół aa no i termin się zmienił na 3.07 ;o Ja mam znowu tą samą infekcje co ostatnio więc muszę łykać antybiotyk. Ciśnienie mam jakieś niskie i też tak jakoś bez jajecznie się czuje :no:
Nieźle z ta wagą!

Ale terminu nie powinnaś brać z tego usg tylko z tego pierwszego, koło 11 tc.

reklama
Miq piekna pamiatka :-) Gratuluje udanych wizyt.
Odebralam wyniki moczu i pierwszy raz podczas calej ciazy sa dupiaste. Leukocyty, liczne bakterie, pasma sluzu. W srode bede na wizycie u gina, wiec to skonsultuje. Od ponad tygodnia biore luteine dopochwowo, wiec moze cos z leku przedostalo sie do moczu. Jest to mozliwe?

ja dzis pralam i prasowalam a i tak jeszcze sporo mi zostalo ale po malu codziennie troszke zrobie zeby sie nie przemęczać :tak: chociaz teraz przydal by mi sie masaz karku bo mnie boli ale nie ma kto zrobic bo moj w delegacji :-( ehh jakos jeszcze sie nie przyzwyczailam do jego wyjazdów. Jutro ide na pobranie krwi zeby powtorzyc badanie CPR mam nadzieje ze teraz wyjdzie dobre

ja juz dzis kupilam termometr ten z lidla , zaraz smigam na spacer i oplacic rachunki ... a potem po poludniu zmiana wody w akwarium 120L :szok: az mi sie nie chce ... ponad rok nie byla woda zmieniana .....
mi tez brzuch sie stawia po dluzszych spacerach....

Ewczis wiem coś na ten temat, mamy akwarium ponad 500L:tak:

Chwaliłam się Wam, że miałam sesję brzuszkową? Jak nie to się pochwalę:)

Miq piękna sesja, aż zazdroszczę takiej pamiątki:-)

Takie 500L mi sie marzy ...ja wyjelam dzis wszystkie ozdoby i wyczyscilam z glonow a jutro jak m prYjedzie z pracy bedzie zmienial wode on ... A ja jutro mam wizyte u lekarza i poprosze o skierowanie na bialystok a nie na olsztyn ...

U nas akwarium ogarnia tylko K ja ewentualnie z wierzchu je myję, ale faktem jest im większe akwarium tym mniej pracy.

Ewczis wiem coś na ten temat, mamy akwarium ponad 500L:tak:

Olcia, wow. Wstaw zdjęcie - pochwal się :)
My też mamy akwaria, dwa po 120 L i jakoś mi się nie widzi w nich sprzątać a przydało by się.. Takie 500 l to marzenie mojego T, nie wspominając o akarium wbudowanym w ściane :D
Ja właśnie zjadam śniadanko i pędze na rynek po jakieś warzywa i owoce. Poźniej albo biore się za pucowanie w kuchni albo od razu pójdę na piętro zacząć ogarniać rzeczy malutkiej ;)
Milego dnia kochane ;)

W weekend cisza, a w poniedziałek tłumy:)

Miq - przepiękne zdjęcia

Ja wczoraj kupiłam farby, byłam w rossmanie, zrobiłam zakupy online w tesco i posadziłam trochę kwiatków na balkonie, dziś muszę już skończyć. Więcej nie dałam rady.

A na mojej liście do kupienia w związku z narodzinami maluszka to były tylko pieluchy, witaminy i hamak do wózka chariot;) Resztę wszystko mam:) Tak mnie zaraziłyście zakupami, że wczoraj w rossmanie kupiłam dwie paczki pampersów r2.

reklama
Miq super zdjęcia :)

Martyska ale twoja niunia juz duża jest :)

my wczoraj też byliśmy na wizycie na usg z całą rodzinka :) z mala wszystko dobrze waży 1200g
Wczoraj oglądałam jedna porodowke w najbliższym szpitalu i myślałam że mi się nie spodoba ale bardzo fajnie tam i maja tez ten gaz rozweselajacy chce go wypróbować przy porodzie jak zdążę :) za tydzień jeszcze jadę na drugą porodowke obejrzeć i wtedy zdecyduje :)

Śliczna pogodę dzisiaj mamy :D
Co do zakupów to ja też jeszcze licho pamiętam ze w pierwszej ciąży w 28tc jakoś juz łóżeczko stało i było wszystko gotowe a teraz? Niiiic :D
Fakt ze po córci większość mam ale ona urodziła się w listopadzie i mam wszystko na długi rękaw. Nie ma co się stresować jeszcze jest czas :)

O matko ale mnie przed chwila zamulilo i było spotkanie z muszla. Cała ciążę nie wymiotowalam u teraz tak nagle? Może mała gdzieś mnie kopnela.

Życzę wam miłego dnia :)

Do góry