reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

A ja już jestem po wizycie. Mała waży 1949g ( 32 tydz i 3 dni - wg Pani doktor ), na szczęście jest już główką w dół aa no i termin się zmienił na 3.07 ;o Ja mam znowu tą samą infekcje co ostatnio więc muszę łykać antybiotyk. Ciśnienie mam jakieś niskie i też tak jakoś bez jajecznie się czuje :no:
Nieźle z ta wagą!

Ale terminu nie powinnaś brać z tego usg tylko z tego pierwszego, koło 11 tc.

reklama
Miq piekna pamiatka :-) Gratuluje udanych wizyt.
Odebralam wyniki moczu i pierwszy raz podczas calej ciazy sa dupiaste. Leukocyty, liczne bakterie, pasma sluzu. W srode bede na wizycie u gina, wiec to skonsultuje. Od ponad tygodnia biore luteine dopochwowo, wiec moze cos z leku przedostalo sie do moczu. Jest to mozliwe?

ja dzis pralam i prasowalam a i tak jeszcze sporo mi zostalo ale po malu codziennie troszke zrobie zeby sie nie przemęczać :tak: chociaz teraz przydal by mi sie masaz karku bo mnie boli ale nie ma kto zrobic bo moj w delegacji :-( ehh jakos jeszcze sie nie przyzwyczailam do jego wyjazdów. Jutro ide na pobranie krwi zeby powtorzyc badanie CPR mam nadzieje ze teraz wyjdzie dobre

ja juz dzis kupilam termometr ten z lidla , zaraz smigam na spacer i oplacic rachunki ... a potem po poludniu zmiana wody w akwarium 120L :szok: az mi sie nie chce ... ponad rok nie byla woda zmieniana .....
mi tez brzuch sie stawia po dluzszych spacerach....

Ewczis wiem coś na ten temat, mamy akwarium ponad 500L:tak:

Chwaliłam się Wam, że miałam sesję brzuszkową? Jak nie to się pochwalę:)

Miq piękna sesja, aż zazdroszczę takiej pamiątki:-)

Takie 500L mi sie marzy ...ja wyjelam dzis wszystkie ozdoby i wyczyscilam z glonow a jutro jak m prYjedzie z pracy bedzie zmienial wode on ... A ja jutro mam wizyte u lekarza i poprosze o skierowanie na bialystok a nie na olsztyn ...

U nas akwarium ogarnia tylko K ja ewentualnie z wierzchu je myję, ale faktem jest im większe akwarium tym mniej pracy.

Ewczis wiem coś na ten temat, mamy akwarium ponad 500L:tak:

Olcia, wow. Wstaw zdjęcie - pochwal się :)
My też mamy akwaria, dwa po 120 L i jakoś mi się nie widzi w nich sprzątać a przydało by się.. Takie 500 l to marzenie mojego T, nie wspominając o akarium wbudowanym w ściane :D
Ja właśnie zjadam śniadanko i pędze na rynek po jakieś warzywa i owoce. Poźniej albo biore się za pucowanie w kuchni albo od razu pójdę na piętro zacząć ogarniać rzeczy malutkiej ;)
Milego dnia kochane ;)

W weekend cisza, a w poniedziałek tłumy:)

Miq - przepiękne zdjęcia

Ja wczoraj kupiłam farby, byłam w rossmanie, zrobiłam zakupy online w tesco i posadziłam trochę kwiatków na balkonie, dziś muszę już skończyć. Więcej nie dałam rady.

A na mojej liście do kupienia w związku z narodzinami maluszka to były tylko pieluchy, witaminy i hamak do wózka chariot;) Resztę wszystko mam:) Tak mnie zaraziłyście zakupami, że wczoraj w rossmanie kupiłam dwie paczki pampersów r2.

reklama
Miq super zdjęcia :)

Martyska ale twoja niunia juz duża jest :)

my wczoraj też byliśmy na wizycie na usg z całą rodzinka :) z mala wszystko dobrze waży 1200g
Wczoraj oglądałam jedna porodowke w najbliższym szpitalu i myślałam że mi się nie spodoba ale bardzo fajnie tam i maja tez ten gaz rozweselajacy chce go wypróbować przy porodzie jak zdążę :) za tydzień jeszcze jadę na drugą porodowke obejrzeć i wtedy zdecyduje :)

Śliczna pogodę dzisiaj mamy :D
Co do zakupów to ja też jeszcze licho pamiętam ze w pierwszej ciąży w 28tc jakoś juz łóżeczko stało i było wszystko gotowe a teraz? Niiiic :D
Fakt ze po córci większość mam ale ona urodziła się w listopadzie i mam wszystko na długi rękaw. Nie ma co się stresować jeszcze jest czas :)

O matko ale mnie przed chwila zamulilo i było spotkanie z muszla. Cała ciążę nie wymiotowalam u teraz tak nagle? Może mała gdzieś mnie kopnela.

Życzę wam miłego dnia :)

Do góry