reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

ja juz dzis kupilam termometr ten z lidla , zaraz smigam na spacer i oplacic rachunki ... a potem po poludniu zmiana wody w akwarium 120L :szok: az mi sie nie chce ... ponad rok nie byla woda zmieniana .....
mi tez brzuch sie stawia po dluzszych spacerach....

Ostatnia edycja:
reklama
ewczis a zwróciłaś uwagę na brodziki? Warto się wybrać?
U mnie brzuch też często twardnieje i to już przy zwykłych czynnościach codziennych,które nie są jakimś tam szczególnym wysiłkiem:/ ale lekarz powiedział,że na tym etapie to normalne
W tym tyg mam w planach przygarnąć łóżeczko i znaleźć "gdzieś" na nie miejsce,spisać co mi tam brakuje...a lista będzie długa heh
A no i torbę do szpitala podszkolić
Aaaaa i mam już wózeczek,ale to w odpowiednim dziale

A ja o dziwo,mimo niewyspania mam całkiem dobry dzień .
Po badaniu krwi -znowu utoczyli mi masę ;)
Byłam w lidlu i zakupilam legginsy,koszulki i stanik ,oraz cudniaste bodziaki dla Żaby....
i mimo ,że wzięłam na próbę -wszystko super .
Brzuch mi sie stawia makabrycznie -zwłaszcza wieczorem .
Młodziak szaleje coraz mocniej i wytrwalej kopie w żebra

nastawiam gołabki z młodej kapuchy ;)..
miłego dnia dziewuszki

Thriade -nie przejmuj się ...ja nie mam kupionego prawie nic -jakieś bodziaki ,spodenki ,ale to w pojedyńczych ilościach ...nie wiem co mam kupic ,nie chce mi się mysleć ...nie wiem jak pokój przemeblować ,jaki materacyk kupić ...i tylko dziwię sie wpisom ,że tyle już dziewczyny mają ...najwyżej w kocyk/pieluchę zawinę jak to dawniej bywało ;)...choc też nie ,bo nie mam jeszcze ....
nie wiem kiedy mam termin ..nie wiem jak będę rodzić ,gdzie ;)
wszystko sie wyprostuje jak przyjdzie na to czas ;)

Ewcia w takim razie wszystkiego najlepszego :) ja juz wyszorowalam całą łazienkę i przedpokój. Teraz z grubsza posprzątam salon i biorę się za obiad bo za godzinę to już trzeba iść do wanny szykować się na wizytę :)

Też bylam w Lidlu.. Kupiłam spodenki dla małej, spodnie dla siebie i koszulkę (przestaję się mieścić w mój stały pilatesowy zestaw). Kupiłam też ten termometr za 50 zł - stwierdziłam, że za tyle kasy mogę przetestować.

reklama
Chwaliłam się Wam, że miałam sesję brzuszkową? Jak nie to się pochwalę:)

Załączniki

• 1431345801076.jpg
    1431345801076.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 89
  • 1431345821629.jpg
    1431345821629.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 87
  • 1431345834467.jpg
    1431345834467.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 89
Do góry